Μερίδες συνταγής: 4
Συστατικά
250 γρ. σπαγγέτι
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες
50 γρ. φιλέτα αντζούγιας τεμαχισμένα
½ κούπα τρίμματα ψωμιού
½ κούπα φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός
φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές σούπας παρμεζάνα
αλάτι
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
Μερίδα: ¼ συνταγής
Θερμίδες: 433 kcal
Πρωτεΐνη: 14 γρ.
Υδατάνθρακες: 58 γρ.
Λίπος: 11,4 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2 γρ.
Οδηγίες
Βράστε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 8-10 λεπτά μαγειρεμένα al dente. Σε αντικολλητικό σκεύος κάψτε το ελαιόλαδο και προσθέστε το σκόρδο και τις αντζούγιες σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά. Ρίξτε τα τρίμματα ψωμιού, το μαϊντανό, το πιπέρι, το αλάτι και σβήστε τη φωτιά.
Αναμείξτε τα σπαγγέτι με τη σως και προσθέστε την παρμεζάνα.
{{dname}} - {{date}}
{{body}}
Απάντηση Spam
{{#subcomments}} {{/subcomments}}