Μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η αποκάλυψη της Προτομής του Ιπποκράτη από τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών (GDHI), κ. Γιώργο Πατούλη σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Κωνσταντίνο Βαδικόλια, στην Ιατρική Σχολή στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο της διημερίδας για τον Τουρισμό Υγείας, που διοργάνωσε το Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας - Ελιτούρ. Μετά το πέρας των αποκαλυπτηρίων πραγματοποιήθηκε και φύτευση του Πλάτανου του Ιπποκράτη στο προαύλιο της Ιατρικής σχολής του ΔΠΘ.

Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών κ. Πατούλης σε δηλώσεις του ανέφερε πως, «συνεχίζουμε σε Εθνικό και Παγκόσμιο επίπεδο να μεταλαμπαδεύουμε την αξία του Ιπποκράτη, του Πατέρα της Ιατρικής και να πιστεύουμε στην ανάπτυξη της Χώρας μέσα από τον Ιατρικό Τουρισμό και τον Τουρισμό Υγείας και εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στον σύγχρονο Έλληνα Γιατρό και Υγειονομικό».

Στα αποκαλυπτήρια μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν ο κ. Κωνσταντίνος Πάντος, αντιπρόεδρος Α΄ του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών, ο κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης, αντιπρόεδρος Β’ του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών, ο κ. Αντώνιος Πολυδώρου, γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών, ο κ. Στέφανος Γερουλάνος, καθηγητής Χειρουργικής και αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω, ο κ. Χρήστος Χατζηπαπάς, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Έβρου και ο κ. Νίκος Νικολέττος, καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας στο ΔΠΘ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Άδ. Γεωργιάδης: Μείωση δαπανών 1,5% στα νοσοκομεία, με αύξηση αποδοτικότητας
Δωρεά Στ. Κουτμερίδη στη μνήμη της κόρης του που πέθανε από CoViD
Τι υδατάνθρακες χρειάζομαι μετά από μια προπόνηση