Υπό το νέο εμπορικό σήμα Johnson & Johnson πλέον η Janssen και στην Ελλάδα, με την αλλαγή στην εταιρική της ταυτότητα να αντιπροσωπεύει τη μακροχρόνια δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία και την προαγωγή της υγείας παγκοσμίως.

Η Janssen Ελλάδας, ο φαρμακευτικός τομέας της Johnson & Johnson, μετονομάζεται σε Johnson & Johnson Innovative Medicine και στην Ελλάδα, και εγκαινιάζει τη νέα εταιρική της ταυτότητα υπό το εμπορικό σήμα Johnson & Johnson.

Για περισσότερα από 135 χρόνια, η Johnson & Johnson παρέχει προϊόντα και λύσεις υγειονομικής περίθαλψης στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το φθινόπωρο του περασμένου έτους, η εταιρεία ανακοίνωσε παγκοσμίως μια στρατηγική ενοποίησης της Johnson & Johnson MedTech - τον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας - και της Johnson & Johnson Innovative Medicine - τον φαρμακευτικό τομέα - υπό το εμπορικό σήμα Johnson & Johnson. Η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την εταιρεία, που αξιοποιεί τη μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία της για την πρόληψη και την αντιμετώπιση πολύπλοκων ασθενειών, παρέχοντας ακόμη πιο προηγμένες και εξατομικευμένες λύσεις.

Η νέα εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει ανανεωμένο λογότυπο, χρώματα και γραμματοσειρά που έχουν ήδη εισαχθεί στην ελληνική εταιρεία και σταδιακά θα ενσωματωθούν σε όλα τα υλικά της εταιρείας και τις συσκευασίες των προϊόντων.

O Christian Rodseth, Διευθύνων Σύμβουλος της Johnson & Johnson Innovative Medicine για Ελλάδα, Πολωνία και Ρουμανία, δήλωσε σχετικά: «Η αλλαγή της εταιρικής μας ταυτότητας υπό το νέο εμπορικό σήμα Johnson & Johnson, δεν είναι απλώς μια αλλαγή. Αντικατοπτρίζει τη μακροχρόνια δέσμευσή μας στην καινοτόμο ιατρική και παροχή θεραπειών που στόχο έχουν τη βελτίωση της ζωής των ασθενών. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που μέσω της τεχνογνωσίας μας, εργαζόμαστε για την υγεία όλων, οδηγώντας το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης»

Η Johnson & Johnson Innovative Medicine με επίκεντρο τον άνθρωπο, αντιμετωπίζει μερικές από τις πιο σύνθετες ασθένειες της εποχής μας σε θεραπευτικούς τομείς όπως η ογκολογία, η ανοσολογία, η νευρολογία, η καρδιολογία, η πνευμονική υπέρταση και η οφθαλμολογία (αμφιβληστροειδής χιτώνας).

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Με συμμετοχή 645 φαρμακοποιών και βοηθών φαρμακείου ολοκληρώθηκε το 11ο Συνέδριο ΣΥ.Φ.Α.Κ.
"Καραμανδάνειο" Πάτρας: Αξονική εγκεφάλου σε βρέφος 45 ημερών
ΗΠΑ: Εντοπίστηκε στα λύματα αναπνευστικός ιός που συνδέεται με παράλυση