Η Johnson & Johnson MedTech, στήριξε το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!», το οποίο διοργανώθηκε από το «Μαζί για το Παιδί», πραγματοποιώντας μία δημιουργική δράση με στόχο την προώθηση της περιβαλλοντικής φροντίδας και ενσυναίσθησης των παιδιών.
Η βιωσιμότητα αποτελεί από τις βασικές αξίες που βρίσκονται στην καρδιά της Johnson & Johnson MedTech, γι’ αυτό και η δράση που επέλεξε να διοργανώσει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ αφορούσε τη δημιουργία ενός πράσινου φυτώριου, ώστε τα παιδιά να αναλάβουν το ρόλο των «μικρών κηπουρών». Με τη βοήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού, οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους γλαστράκι, να το γεμίσουν με φυσικό χώμα και να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορους αληθινούς σπόρους. Μπορούσαν ακόμη να βάλουν τη δική τους δημιουργική πινελιά διακοσμώντας το φυτό τους, ενώ τους δόθηκε η δυνατότητα να το πάρουν μαζί τους, με τη δέσμευση να το φροντίσουν για όσο αναπτύσσεται, μαθαίνοντας πώς η βιωσιμότητα μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινότητάς τους.

Ο Πάνος Πιτσιλλίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της J&J Medtech δήλωσε: «Ήταν χαρά μας να στηρίξουμε το 3Ο Παιδικό Φεστιβάλ του «Μαζί για το Παιδί», και να προσπαθήσουμε να φέρουμε σε επαφή τα παιδιά με τη φύση, ενισχύοντας την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα περιβαλλοντικής φροντίδας. Είναι τιμή και καθήκον μας να συμβάλουμε στη δημιουργία αυτής της εμπειρίας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε παρόμοιες δράσεις στο μέλλον».
Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος του «Μαζί για το Παιδί», από την πλευρά της, δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Johnson & Johnson MedTech για τη στήριξή της ως χορηγός του 3ου Παιδικού Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!». Μαζί, δημιουργούμε ευκαιρίες ώστε τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες, να κοινωνικοποιηθούν και να νιώσουν ότι ανήκουν σε μια υποστηρικτική κοινότητα. Τέτοιου είδους συνεργασίες είναι καθοριστικές για την επίτευξη των κοινών μας στόχων και την ενίσχυση του μέλλοντος των παιδιών μας».

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς θα φτιάξω τη διάθεσή μου
Ανάμεσα στην ελπίδα και την πρόκληση- Τα ηθικά διλήμματα της δωρεάς οργάνων και των μεταμοσχεύσεων
Συνάντηση Γεωργιάδη - Καρποδίνη - Γκογκοζώτου στον ΕΟΠΥΥ