Άσκηση

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010

Παιδιά και αθλητισμός

Δεν πρέπει κανείς μας να ξεχνά ότι ο βασικός στόχος της άθλησης χρειάζεται να είναι πρωτίστως μια ευχάριστη δραστηριότητα και μια πολύτιμη εμπειρία για το παιδί.

Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010

Ασκηθείτε σωστά

Εάν αποφασίσατε να γυμναστείτε σοβαρά, ώστε να έχετε καλή υγεία και ευεξία τότε σήμερα θα σας δώσουμε τέσσερις βασικές αρχές για την προπόνησή σας.

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010

Οι κατάλληλες τροφές για την άσκηση

Η άσκηση και συνεπώς το υγιές σώμα είναι το όχημα που μας βοηθά να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς μας. Από την άλλη πλευρά, τα καύσιμά μας είναι η σωστή και πλούσια σε θρεπτική αξία τροφή.

Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010

Είναι αρκετά 30 λεπτά για σμιλεμένο σώμα;

Μισή ώρα είναι αρκετή ώστε να έχω το αποτέλεσμα που έχω ονειρευτεί για το σώμα μου; Η απάντηση είναι φυσικά θετική! Και ποιος είναι ο τρόπος; 30 λεπτά κυκλικής ή διαλειμματικής προπόνησης.

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010

5 τρόφιμα για γραμμωμένους κοιλιακούς

Καταγράψτε τα τρόφιμα που 'ταΐζετε' το σώμα σας και αποκτήστε επίπεδους και καλλίγραμμους κοιλιακούς.

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

Τρεις τρόποι να ανακαλύψετε το σωστό άθλημα για το παιδί σας

Λαμβάνοντας υπόψη την κλίση ή το ταλέντο του παιδιού, που διακρίνετε, μπορείτε να καλλιεργήσετε το ενδιαφέρον και τις δεξιότητές του μέσω των μαθημάτων και παιχνιδιών σε κάποιες ομάδες.

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Αλλάξτε τη διάθεσή σας…

Γνωρίζατε ότι το καθάρισμα του δωματίου σας θα μπορούσε να σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα; Στην πραγματικότητα, 20 λεπτά οποιασδήποτε σωματικής δραστηριότητας εβδομαδιαίως, αρκούν για να βοηθήσουν τη διάθεσή σας.

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2010

Γνωρίστε το Aqua-Aerobic

Θέλετε να συνδυάσετε άσκηση με διασκέδαση; Σας ενδιαφέρουν τα δυναμικά, τα αερόβια προγράμματα, το stretching; H υδρογυμναστική ή αλλιώς το aqua aerobic είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους άσκησης που συνδυάζει όλα τα παραπάνω.

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Πώς θα επιλέξω το κατάλληλο Summer Camp για το παιδί μου;

Μπορεί η τελευταία ημέρα του σχολείου να είναι μια ημέρα χαράς για τα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα για πολλούς γονείς αποτελεί και μια ημέρα άγχους και αναζήτησης.

Τετάρτη, 05 Μαΐου 2010

Τι συμβαίνει με το τοπικό αδυνάτισμα

Αρκετοί ασκούμενοι προσπαθούν να πετύχουν τοπικό αδυνάτισμα, οι άνδρες κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς και οι γυναίκες στους μηρούς και τους γλουτούς. Τι συμβαίνει όμως πραγματικά;