Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012, 14:08

Οι εργοδότες που ασκούνται φέρονται καλύτερα!

Η άσκηση μπορεί να επηρεάσει τη σωματική και ψυχική μας υγεία αλλά και την πνευματική ευεξία των άλλων, καθώς εργοδότες που γυμνάζονται τείνουν να φέρονται καλύτερα στους υφισταμένους τους.

Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2012, 19:28

Η άσκηση ωφελεί τη σχολική επίδοση των παιδιών

Ολλανδική επισκόπηση προηγούμενων ερευνών, αποκαλύπτει ότι όσο περισσότερο σωματικά δραστήρια είναι τα παιδιά σχολικής ηλικίας τόσο καλύτερη επίδοση έχουν στο σχολείο.

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011, 15:52

′Μαύρη τρύπα′ στην αδειοδότηση γιατρών

Παράταση - άγνωστο για πόσο - παίρνει η διαδικασία αδειοδότησης για άσκηση ιατρικού επαγγέλματος από τους οικείους Ιατρικούς Συλλόγους.

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011, 15:57

Η άσκηση στους πάσχοντες από αρθρίτιδα

Η άσκηση, σημαντικό μέρος της ρύθμισης της αρθρίτιδας, μπορεί να βοηθήσει τη βελτίωση του πόνου και της ευλυγισίας των αρθρώσεων.

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2011, 18:14

Έρευνα: Η άσκηση βοηθά τον ύπνο

Νέα έρευνα υποδεικνύει ότι η τακτική σωματική δραστηριότητα μπορεί ενδεχομένως να ευνοεί τον καλύτερο ύπνο.

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011, 14:48

Στα δικαστήρια για το καρδιοχειρουργικό του ‘Αγία Σοφία’

Την άσκηση ένδικων μέσων για τις καταγγελίες γονέων σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην καρδιοχειρουργική κλινική του ‘Αγία Σοφία’, εξετάζει το υπουργείο Υγείας.

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011, 20:02

6η Παναττική αθλητική διοργάνωση ΑΜΕΑ 2011

Tην Πέμπτη 24 Νοεμβρίου το Κλειστό Γυμναστήριο του Περιστερίου ανοίγει τις πύλες του, στα παιδιά, στους νέους και στους ενήλικες με ψυχικές διαταραχές και νοητική στέρηση, για να αγωνιστούν με κατευθυντήρια ορμή τη δύναμη της ψυχής τους στην 6η Παναττική Αθλητική Διοργάνωση ΑΜΕΑ 2011.

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Και σενάρια δραχμής στις προμήθειες φαρμάκων;

Οι συζητήσεις για επαναφορά της δραχμής, 'παίζουν' τις τελευταίες ημέρες και στις επιχειρήσεις του τομέα φαρμάκου, ως 'άσκηση επί χάρτου'…Καθώς πλησιάζει το τέλος του έτους και πρέπει να ξεκινήσουν οι προγραμματισμοί για την επόμενη χρονιά, μεγάλοι προμηθευτές, έχουν αρχίσει να δέχονται συζητήσεις από τους πελάτες τους για προϋπολογισμούς όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά ακόμη και με τρία νομίσματα!Ως πρώτο νόμισμα φυσικά παραμένει το ευρώ, μια δεύτερη εναλλακτική αφορά το δολάριο και η τρίτη, αφορά τη δραχμή…Όσο για την ισοτιμία; Ανάλογα με την πολυεθνική, τα σενάρια κυμαίνονται από 1 ευρώ προς 200 δρχ.

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2011, 20:50

Η άσκηση, ασπίδα κατά του ‘γονιδίου της παχυσαρκίας’

Νέα έρευνα υποδεικνύει ότι η άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή συσσώρευσης κιλών ακόμα και αν κάποιος φέρει 'το γονίδιο της παχυσαρκίας'.

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011, 14:43

Η άσκηση βοηθά τους εφήβους να διακόψουν το κάπνισμα

Νέα έρευνα υποδεικνύει ότι η άσκηση μπορεί να βοηθήσει τους εφήβους να σταματήσουν το κάπνισμα.