Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018

Κατάφεραν να πάρουν παράταση

Για καλή τους τύχη, οι πάροχοι που πρέπει να αποστείλουν τα ηλεκτρονικά δεδομένα που έχει ζητήσει ο ΕΟΠΥΥ ζήτησαν και κατάφεραν να πάρουν παράταση.

Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018

Εμβολιασμός επαγγελματιών υγείας

Το παράδειγμα που ακολουθεί δεν είναι ελληνικό... αλλά μπορεί να μας διδάξει.Η Φινλανδία, που πρωτοπορεί σε πολλά πράγματα, βρήκε έναν τρόπο να προστατεύσει τους ασθενείς της από μεταδιδόμενες ασθένειες.

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018

Aνάκληση άδειας από τον ΕΟΦ

Άλλο να σου κλείσω το μαγαζί ως ελεγκτικός μηχανισμός γιατί δεν πληρείς κάποιες προϋποθέσεις, και άλλο να στο κλείσω γιατί το ζητά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης.

Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018

Έρχονται συνδυαστικά σχήματα σκευασμάτων

Aρκετά συνδυαστικά σχήματα σκευασμάτων ακούγεται ότι θα δούμε το προσεχές διάστημα, καθώς είναι και αυτός ένας τρόπος να διατηρήσουν οι εταιρείες τα μεγέθη τους, που βρίσκονται εξαιτίας των γνωστών και χιλιοειπωμένων λόγων που απορρέουν από την γενικότερη οικονομική κατάσταση, σε πτώση.

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018

Ερωτήματα από τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Με χρεώσεις που δεν θα έπρεπε να υφίστανται, επιβαρύνονται οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ. Οι καταγγελίες προς τον Οργανισμό είναι πολλές.

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Χρυσάφι η βιταμίνη D!

Από 7 εκατομμύρια, λέει, την τελευταία διετία, έχει πάει στα 11 εκατομμύρια ευρώ...σε σύνολο περίπου 58 εκατομμυρίων ευρώ (συμπεριλαμβάνονται όλα τα είδη και οι συνδυασμοί).

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Xρηματοδότηση έως 5.000 ευρώ

Μέχρι 16 Δεκεμβρίου που είναι η καταληκτική ημερομηνία, θα δέχεται η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα προτάσεις ερευνητικών προγραμμάτων που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα, έτσι ώστε να γίνει η επιλογή της μίας πιο ενδιαφέρουσας την οποία και θα χρηματοδοτήσει.

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018

Σχέδιο νόμου για στρατιωτικούς με διαβήτη τύπου 1

Ξεμπλοκάρει το σύστημα για τους στρατιωτικούς που έχουν παιδιά με διαβήτη τύπου 1, καθώς οδεύει προς τη Βουλή σχέδιο νόμου, στο οποίο τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι γονείς παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 μέχρι 15 ετών, με ποσοστό αναπηρίας 50%, θα δικαιούνται μειωμένο ωράριο κατά μία ώρα χωρίς ανάλογη περικοπή των αποδοχών τους.

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Ένας χειρουργός στο τιμόνι του ΕΚΑΒ

Ο διευθυντής χειρουργός στο νοσοκομείο “Αττικόν” Παναγιώτης Τζανετής, διορίστηκε νέος πρόεδρος του ΕΚΑΒ.Ο κ.

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Στα δικαστήρια για τον ''παράλογο φόρο''

Στα δικαστήρια κατά του ΕΟΠΥΥ σκοπεύει να προσφύγει πριν από τα τέλη του έτους ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας, με θέμα το φόρο 0,8% αν δεν δίνουν στον ασθενή γενόσημα.