Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018

Αιτήσεις προσφυγής ακύρωσης νόμων

Mπόλικη δουλειά πρόκειται να πέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας από Σεπτέμβρη καθώς αρκετοί σύνδεσμοι, τα μέλη των οποίων κινούνται στην ευρύτερη περιοχή της υγείας ετοιμάζονται σε συνεργασία με δικηγορικά γραφεία να καταθέσουν αιτήσεις προσφυγής ακύρωσης νόμων.

Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018

Οι προσφορές για το Ερρίκος Ντυνάν

Την Παρασκευή λήγει και ο χρόνος για την υποβολή των μη δεσμευτικών προσφορών για το Ερρίκος Ντυνάν...Πράγματι το ενδιαφέρον απόκτησης της μονάδος είναι μεγάλο, αλλά ακόμη μεγαλύτερες είναι οι παρασκηνιακές συνομιλίες για το ποιος τελικά θα είναι από Σεπτέμβρη ο νέος ιδιοκτήτης.

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018

Πολλά περίεργα στα οικονομικά του 2017....

Στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ, αναρτήθηκαν στις 25.7.2018, τα συγκεντρωτικά οικονομικά δεδομένα του έτους 2017 από τους συμβεβλημένους ιδιώτες παρόχους και το clawback ανα κατηγορία αυτών!!! Από τον πίνακα προκύπτουν διάφορα περίεργα .

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Άλλη εποχή...

Ηχηρές αποχωρήσεις διοικητικών στελεχών από τον κλάδο των ιδιωτικών κλινικών επιβεβαιώνει το πέρασμα του σε μία άλλη εποχή, όπου η συγκέντρωση δυνάμεων σε λιγότερες επιχειρήσεις που θα τις διαχειρίζονται γνώστες της αγοράς θα είναι το σήμα κατατεθέν.

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Γκρίνια για την σύμβαση

Aνοικτή συγκέντρωση σκοπεύει να πραγματοποιήσει σήμερα η Πανελλήνια Ενωση Ελευθεροεπαγγελματιών Φυσικοθεραπευτών στα γραφεία της προσκαλώντας μέλη της και όχι μόνο!Θέμα συζήτησης τι άλλο η συλλογική σύμβαση εργασίας που υπέγραψε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών με τον ΕΟΠΥΥ.

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

Σε ενστάσεις προτρέπει η Ε.Σ.Α.μεΑ.

Στην υποβολή ενστάσεων προτρέπει η Εθνική Συνομοσπονδία ατόμων με αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) όλους τους ωφελούμενους της Δράσης "Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής" που έχουν καταθέσει αίτηση για εγγραφή των παιδιών τους σε ΚΔΑΠ- ΜΕΑ και σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας της χώρας, αλλά δεν έγιναν δεκτοί σύμφωνα με τα προσωρινά αποτελέσματα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ( ΕΕΤΑΑ).

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

Έλλειψη σε τεχνολόγους - ακτινολόγους

Πάρα πολλές καταγγελίες ακούγεται ότι φθάνουν στην Ελληνική Ακτινολογική Εταιρεία (ΕΑΕ) από ιατρούς ακτινολόγους οι οποίοι ισχυρίζονται ότι συνήθως λόγω έλλειψης προσωπικού "κάνουν" αυτοί τις λήψεις ακτινογραφιών αντί των τεχνολόγων ακτινολόγων.

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Προσφορά από τον ΙΦΕΤ στους πυρόπληκτους

Χθες το σωματείο των εργαζομένων στον ΙΦΕΤ (Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Ερευνας και Τεχνολογίας) διέθεσε όλο το υλικό που είχε στο Κοινωνικό του Παντοπωλείο σε ρούχα, κλινοσκεπάσματα, παπούτσια στους πληγέντες από την καταστροφή.

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Σε κίνδυνο οι φαρμακαποθήκες

Ασχημα τα μαντάτα από τον χώρο των φαρμακαποθηκών.... Ακούγεται ότι μεγάλη εταιρεία με μακρά παράδοση στον κλάδο λόγω των συσσωρευμένων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, είναι θέμα χρόνου να αναστείλει τη λειτουργία της.

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

Παράταση λόγω καλοκαιριού

Καλοκαιράκι είναι, οπότε εν μέρει είναι και λογικό να υπάρχει κάποια παράταση στις ημερομηνίες υποβολών από τους παρόχους.