Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Παρότρυνση για διεκδίκηση οφειλών

Να τις διεκδικήσουν, όσοι έχουν οφειλές από τον πρώην ΟΠΑΔ... Αυτό παροτρύνει η Πανελλήνια ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών φυσικοθεραπευτών τα μέλη της.

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Γκρίνια στους φαρμακοποιούς

Μεγάλη η γκρίνια στον κλάδο των φαρμακείων, σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της νέας περικοπής που υπεβλήθη, του 0,8%.

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

''Στον αέρα'' το εγχείρημα

Πολύ ντόρος για το τίποτα...τουλάχιστον επί του παρόντος. Ακούστηκε ότι κάποιος παράγοντας από το οργανωμένο λιανεμπόριο που διατηρεί παρουσία στην Κεντρική Ελλάδα ενδιαφέρεται να ανοίξει φαρμακείο εντός του σούπερ μάρκετ που διατηρεί.

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

'Εδεσε το γλυκό

Ήταν που ήταν άσχημο το κλίμα, ήρθε και αυτό και έδεσε το γλυκό! Με υπονοούμενα μιλάμε σήμερα, καθώς το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει έλεγχος από το σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, εμείς δεν μπορούμε να πούμε και πολλά…Πάντως, εκεί στο θεσμικό όργανο έχουν πολλά να συγκεντρώσουν και αναφέρομαι στα τιμολόγια που πρέπει να μαζέψουν και τα οποία είναι ουκ ολίγα, καθώς ο έλεγχος αφορά μια διετία.

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Μια διαφορετική κατασκήνωση

‘Oταν κάτι ανάλογο δεν υπάρχει, θα πρέπει να λέγεται συχνά πυκνά...για να ευαισθητοποιηθούν οι υπόλοιποι...Από το 1995 λειτουργεί στη Χαλκιδική μια διαφορετική κατασκήνωση παιδιών και εφήβων με διαβήτη, όμοια της οποίας δεν υπάρχει, τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Πρόγραμμα δια βίου εκπαίδευσης για την εργονομία

Ένα νέο πρόγραμμα δια βίου εκπαίδευσης "Εργονομία - Υγεία και Ασφάλεια Εργασίας" ετοιμάζεται να ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2018.

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Νέα από το μέτωπο των φαρμακοποιών

Τι σου παίρνω…τι σου δίνω (!), για να μην έχω αντιδράσεις. Νόμος της αγοράς και ως εκ τούτου θα έχουμε νέα το προσεχές διάστημα από το μέτωπο των φαρμακοποιών.

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Αναμένεται ο ισολογισμός του ΙΦΕΤ

Eντός των ημερών αναμένεται η δημοσίευση του ισολογισμού του ΙΦΕΤ για το 2017 και, όπως μαθαίνουμε, είναι σημαντικά καλύτερος έναντι του 2016.

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Το ΣτΕ θα βρει τη λύση

"Καμία συζήτηση για το clawback δεν αξίζει πια να γίνεται και τη λύση θα βρει το Συμβούλιο της Επικρατείας". Τάδε έφη παράγοντας από την ελληνική φαρμακοβιομηχανία στο πλαίσιο του Συνεδρίου που διοργανώνει από χθες το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο με θέμα την Υγεία στην Μεταμνημονιακή Εποχή, δείχνοντας την απογοήτευσή του για τις κρατικές επιλογές και επιβεβαιώνοντας από την άλλη ότι πλέον οι συζητήσεις για την κατάργηση ή έστω περιορισμό του εισπρακτικού έπεσαν στο κενό.

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Ανακήρυξη του Καθηγητή κ. Ν. Κατσιλάμπρου σε επίτιμο μέλος της DNSG

Ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ν. Κατσιλάμπρου ανακηρύχθηκε σε επίτιμο μέλος της Diabetes and Νutrition Study Group (DNSG) και για αυτή τη σημαντική διάκριση έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην Opatija της Κροατίας, 27-30 Ιουνίου 2018.