Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Στα σκαριά νέα μονάδα παραγωγής

Κινητικότητα υπάρχει στην Ανατολική Αττική...'Αλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται. 'Αλλοι πάνε στα νότια του λεκανοπεδίου και άλλοι παραμένουν στα Βόρεια Προάστια και απλώς επεκτείνονται κάνοντας ένα παρακλάδι για παραγωγή στα Ανατολικά της πόλης.

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Αντί για 5 ημέρες...χρειάστηκαν 180

Πρώτο ερώτημα: Όταν ο Νόμος λέει "υπογραφή εντός 5 ημερών" ισχύει για όλους; οεο!Δεύτερο ερώτημα: αν δεν ακολουθείται ο Νόμος από κάποιον.

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Πλήθος σεμιναρίων για τα προσωπικά δεδομένα

Μπορεί να έφτιαξε ο καιρός και να είναι καιρός για μπάνια στη θάλασσα, αλλά σε ένα μήνα από τώρα μπαίνει σε απόλυτη εφαρμογή ο κανονισμός για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Αγνοείται η τύχη του

Μολονότι τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι η συνταγογράφηση για σκελετικές παθήσεις έχει αυξηθεί κατά 13%, κάποιοι λένε ότι το σχετικό σκεύασμα που απαιτείται λείπει από την αγορά.

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Προσπάθεια να βρεθεί λύση για την είσοδο

Είχαμε αναδείξει το θέμα μέσω του ενδοσκοπίου και φαίνεται ότι γίνεται προσπάθεια να βρεθεί και λύση...Το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο της διευθέτησης της εισόδου του στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή της 4ης Υ.

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Όποιος προλάβει μέχρι 25 Απριλίου

Όποιος προλάβει...έχει καλώς…στην αντίθετη περίπτωση, από τις 25/4 /2018 και μετά όλα θα είναι τετελεσμένα. Και τι εννοώ;Αναρτήθηκε πριν από τρεις μέρες η δεύτερη έκδοση του excel καρτέλας συμψηφισμών των Ιδιωτικών Κλινικών για τα έτη από 2012 έως και 2015.

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

4ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικοθεραπείας

Ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και 22 Απριλίου το 4ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικοθεραπείας, που θα γίνει στη συμπρωτεύουσα.

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Έρχονται τα αποκαλυπτήρια

Στις 24 του μήνα κλήθηκαν από τον ΕΟΠΥΥ όπως μαθαίνουμε όλοι οι πάροχοι της ανοικτής περίθαλψης (διαγνωστικά, φυσικοθεραπευτές κ.

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018

Συνάντηση ή κινητοποίηση

Την τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η κινητοποίηση που είχε προγραμματίσει για την Παρασκευή η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία μπροστά από το Υπουργείο Οικονομικών, καθώς μόλις χθες ενημερώθηκαν ότι λόγω των πολλών υποχρεώσεων του Υπουργού και απουσίας του στο εξωτερικό, θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία την επόμενη εβδομάδα.

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Μπλόκο σε ιατρικούς επισκέπτες...

Δημόσια Δομή της Βορείου Ελλάδος ανακοίνωσε -δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια- ότι από 1/5/2018 θα απαγορεύεται η είσοδος στους ιατρικούς επισκέπτες χωρίς ειδική άδεια.