Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Χρηματοδότηση ερευνητικού προγράμματος για τον διαβήτη

Στη χρηματοδότηση ερευνητικού προγράμματος για το 2018 έως 5.000 ευρώ προχωρά η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία με στόχο την προαγωγή της έρευνας σε θέματα που σχετίζονται με τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

Τακτική Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου

Στις 20 Απριλίου έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και σε περίπτωση μη απαρτίας πάμε για 22 Απριλίου.

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

Στον...αυτόματο πιλότο;

Το γεγονός ότι χαρακτηρίζονται κάποια σκευάσματα ως μη συνταγογραφούμενα δεν σημαίνει ότι αφήνονται και στον αυτόματο πιλότο.

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

H διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργείου Εργασίας

Άλλαξαν οι ρόλοι μαθαίνουμε, και τώρα η διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργείου Εργασίας ώστε να προκληθεί συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων στην κλινική και να δεχτεί το τελευταίο το πλάνο αποπληρωμής των οφειλόμενων.

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

Θέμα χρόνου οι πρώτες εξαγορές

Μεγάλο το πρεσάρισμα που επικρατεί στον κλάδο των φαρμακαποθηκών (λόγω της μείωσης των τιμών, αλλά και των κακοπληρωτών πελατών) και οι πρώτες εξαγορές, όπως λέγεται, είναι θέμα χρόνου να σκάσουν.

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

Το ετοίμασαν μόνοι τους

Πώς είναι δυνατόν να είναι έτοιμο το νομοσχέδιο για την δευτεροβάθμια περίθαλψη στον ιδιωτικό τομέα και να μην το ξέρουν όλοι όσοι είναι στην Επιτροπή για την σύνταξή του; Και όμως είναι (!), λένε κάποιοι που συμμετέχουν στην Επιτροπή, παρά το ότι δεν έχουν κληθεί σε συνεδρίαση -για το σχετικό θέμα- από τον Ιανουάριο.

Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018

Ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί...

Επιστολή στους αρμόδιους φορείς του κράτους, με πρώτο και καλύτερο τον ΕΟΠΥΥ, έστειλε φαρμακευτικός σύλλογος που εδρεύει στη Νότια Ελλάδα με θέμα τον "Υπολογισμό rebate συστεγασμένων φαρμακείων και πολυιδιοκτησίας".

Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018

Θα χρειαστούν διερμηνέα…

Ακόμη και επιστολές προς τα τουριστικά γραφεία της χώρας, σκέφτονται να στείλουν κάποια νοσοκομεία που λειτουργούν σε νησιά, καθώς έχουν σοβαρό θέμα με τους τουρίστες που νοσούν την περίοδο των διακοπών τους και πρέπει να νοσηλευτούν σε κάποιο νοσοκομείο.

Τρίτη, 03 Απριλίου 2018

Γενική Συνέλευση εργαζομένων στο Ντυνάν

Γενική Συνέλευση έχουν σήμερα οι εργαζόμενοι του Ντυνάν, προκειμένου να αποφασίσουν τι θα πράξουν μετά την τελευταία κίνηση της Διοίκησης.

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018

Tι είναι, άλλη υπόθεση;

Συστάθηκε, λέει, ομάδα εργασίας για την εγκατάσταση του Γραφείου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) στην Ελλάδα.