Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018

Πρόταση με παραδείγματα

"Αν θέλουμε να μειωθεί η φαρμακευτική δαπάνη, να περιοριστούν τα σκευάσματα που είναι στη θετική λίστα...αυτά δηλαδή που αποζημιώνονται".

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

Ετοιμάζεται το εγχειρίδιο οδηγιών για τους ελέγχους

Αμέσως μετά το Πάσχα, λέει, θα είναι έτοιμο το εγχειρίδιο οδηγιών για τους ελέγχους που γίνονται στους παρόχους υγείας.

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

Πότε θα γίνει η....πρόσκληση;

Το πότε ο ΕΟΦ θα καλέσει την επόμενη εταιρεία της οποίας σκευάσματά της λείπουν από την αγορά είναι δικό του θέμα. Ωστόσο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι κοντοζυγώνει ο χρόνος να γίνει η δεύτερη κρούση.

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Ερχονται προϊοντικές εξελίξεις

Προϊοντικές εξελίξεις φημολογείται ότι θα έχουμε το προσεχές διάστημα...Οι φήμες δεν αναφέρονται σε κάποιο καινούργιο σκεύασμα αλλά σε φάρμακα.

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Επιθυμούν τις δεσμεύσεις και γραπτώς

Tελικά, δόθηκε προφορική δέσμευση από τον δικηγόρο της εταιρείας που ελέγχει την κλινική Ερρίκος Ντυνάν προς τον δικηγόρο του σωματείου των εργαζομένων της μονάδας, ότι από τα τέλη Απριλίου ξεκινά η καταβολή των οφειλόμενων.

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

'Ερχονται αλλαγές σε φαρμακαποθήκες

Ακούω μεγάλες αλλαγές στον κλάδο των φαρμακαποθηκών... Τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ και η ρευστότητα είναι μικρή..

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Σήμερα η συνάντηση ΕΟΦ - πολυεθνικής

Η...κλήση έγινε από τον ΕΟΦ στην πολυεθνική! -που είχαμε αναφέρει σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας- και σήμερα το μεσημέρι είναι η συνάντηση.

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018

Λείπει η υπουργική απόφαση για να μπει και η..."βούλα"

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι φήμες των τελευταίων ημερών ότι ο ΕΟΠΥΥ για να "χρυσώσει" το χάπι των  μηνιαίων περικοπών του clawback σε ιδιωτικές κλινικές θα μείωνε το ποσοστό περίπου κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες.

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

'Ερχονται εκλογές στον ΠΣΦ

Σε προεκλογική περίοδο έχει μπει για τα καλά και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών. Οι εκλογικοί κατάλογοι θα κλείσουν στις 11 Μαΐου 2018, σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Αντιπροσώπων Στους καταλόγους θα συμπεριληφθούν όσα μέλη είναι ταμειακά τακτοποιημένα τουλάχιστον μέχρι και το οικονομικό έτος 2017 ή έχουν μπει σε καθεστώς ρύθμισης χρεών για το έτος 2017 ή/ και για το έτος 2018 ή έχουν εξοφλήσει το τρέχον έτος.

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

Αλλαγές στη διακίνηση διαγνωστικών δειγμάτων

Αλλαγές έχουμε ως προς τη διακίνηση διαγνωστικών δειγμάτων. Καταργήθηκε, λέει, η παράγραφος 6 του άρθρου 19 του Ν.3534/2007 που προέβλεπε την έκδοση αδειών κυκλοφορίας οχημάτων με σκοπό τη μεταφορά αίματος, πλάσματος και βιολογικού υλικού.