Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

Πόσο κουτσουρεμένη θα είναι η εξόφληση;

Σε εξέλιξη, μαθαίνω, βρίσκεται η διαδικασία εξόφλησης των διαγνωστικών κέντρων για τον μήνα Οκτώβριο του 2017 από τον ΕΟΠΥΥ.

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

'Ελαβαν άδεια 18 νέα φάρμακα για τα ζώα το 2017

Δεκαοκτώ νέα φάρμακα για τα ζώα έλαβαν άδεια κυκλοφορίας το 2017 από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ). Δηλαδή, μιλάμε για αύξηση άνω του 60% έναντι του 2016.

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιωτικών Κλινικών Ελλάδος

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιωτικών Κλινικών Ελλάδος με θητεία διετή (λήγει στις 31-12-2018).

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Δεν υποχρεούνται να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα

Τα διαγνωστικά κέντρα και τα εργαστήρια δεν είναι, λέει, υποχρεωμένα να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα της ετήσιας έκθεσης αποβλήτων για το έτος 2017 που έστειλε το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

Φωτοτυπικό χαρτί στον ΕΟΠΥΥ

Μόνο για φωτοτυπικό χαρτί ο ΕΟΠΥΥ θα ξοδέψει 200.000 ευρώ (!) αλλά δεν ξεκαθαρίζει αν αυτό θα είναι για όλο το έτος ή για κάποιους μήνες…Απίστευτο.

Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018

Η Ελληνική Οδοντιατρική Εταιρεία ετοιμάζεται να εκδώσει 4 εγχειρίδια

Λένε ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση... ιδίως όταν βλέπεις τα έσοδά σου να πέφτουν ραγδαία. Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Οδοντιατρική Εταιρεία ετοιμάζεται να εκδώσει 4 εγχειρίδια σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή που σχετίζονται με επίκαιρα θέματα οδοντιατρικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018

Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΠΑΣΙΔΙΚ

Σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, προχωρά το προσεχές διάστημα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ).

Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018

Πολλά τα έξοδα για τη συντήρηση

Πολλές οι αντιδράσεις και ακόμη περισσότερα τα ερωτηματικά για τα έξοδα που κάνει ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας για τη συντήρηση των χειρουργικών αιθουσών.

Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018

Εξελίξεις στις συνεταιριστικές φαρμακαποθήκες

Εξελίξεις ακούω...στις φαρμακαποθήκες. Όχι στις ιδιωτικές αλλά στις συνεταιριστικές. Αποχωρήσεις στελεχών που έχουν αφήσει ιστορία, αντικαταστάσεις διοικητικών στελεχών με άλλους παράγοντες που μπορεί να έχουν την διάθεση.

Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018

Προς παραίτηση στο δς του ΠΦΣ

Παραιτήσεις θα έχουμε στο διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και το νέο θα σκάσει το πολύ μέχρι τα τέλη της εβδομάδας.