Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018

Αρχικά θα εφαρμοστεί μόνο στα νοσοκομεία

Ποια η νόσος και ποια η κοστολόγησή της, για να υπάρχει και ένας μπούσουλας- αν κατάλαβα καλά. Δημοσιεύθηκε λέει - ΦΕΚ 231/Β/31.

Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018

Αναμενόμενο το εκλογικό αποτέλεσμα

Αναμενόμενο, χαρακτηρίζουν οι περισσότεροι το εκλογικό αποτέλεσμα της 27ης Ιανουαρίου 2018 για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Κλινικών Ελλάδος για τη διετία 2018-2019.

Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018

Προσωρινός πίνακας κατάταξης για 37 θέσεις φυσικοθεραπείας

Αναρτήθηκε στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού και στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα», ο προσωρινός πίνακας κατάταξης για 37 θέσεις φυσικοθεραπείας, οκτάμηνης διάρκειας πλήρους απασχόλησης σε 19 Δήμους της χώρας.

Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018

''Μαγειρεύονται'' νέες συνεργασίες

Nέες συνεργασίες στο κομμάτι της προώθησης -διάθεσης σκευασμάτων ακούγεται ότι "μαγειρεύονται" στην αγορά. Στελέχη που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, υποστηρίζουν ότι φάρμακα με έντονη προώθηση θα είναι τα αναπνευστικά σκευάσματα αλλά και η κατηγορία του διαβήτη, κυρίως στη πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Πόσο στοιχίζει η προσαρμογή

Από 7.500 έως 12.000 ευρώ ακούγεται ότι θα στοιχίσει τελικά σε κάθε πάροχο υγείας η προσαρμογή του στις νέες ντιρεκτίβες που ορίζει ο Ευρωπαϊκός κανονισμός προστασίας δεδομένων.

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Περιορίζει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην ελληνική αγορά

Άσχημα τα νέα από εταιρεία φαρμάκου, που ηγείται στον κλάδο, καθώς η φετινή στρατηγική της είναι να περιορίσει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Ο στόχος του 1ου Greek Tourism Workshop 2018

Ολοκληρώθηκε, λένε, με επιτυχία το 1ο Greek Tourism Workshop 2018 στην Ινδία με στόχο την ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος.

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Φύλλο και φτερό τα πεπραγμένα

Αλήθεια, τι γίνεται με τον έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών -Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης σε φαρμακευτικό σύλλογο μεγάλης πόλης; Από πέρυσι έχει ξεκινήσει ο έλεγχος και το ΣΕΕΔΔ έχει κάνει φύλλο και φτερό τα πεπραγμένα.

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Πόσα μητρώα άραγε...

Tελικά είμαστε η χώρα των μητρώων, το αποφάσισα. Ανατέθηκε, λέει, προ ημερών η πραγματοποίηση μελέτης για την ανάπτυξη κεντρικού πληροφοριακού συστήματος του Υπουργείου Υγείας, για την υποστήριξη της διαχείρισης του εθνικού καταλόγου φαρμακευτικών ουσιών και την απόδοση ενός κεντρικού καταλόγου πληροφορίας φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Έγκριση για επιδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα

Ο Φ.Σ Πέλλας σε συνεργασία με το ΚΕΚ edisiNet έλαβε έγκριση για 2 επιδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματαμε στόχο:• Tην ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων των εργαζομένων στα φαρμακεία.