Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018

Σύντομα θα ξέρουμε για το ωράριο

Τελικά όσον αφορά τα φαρμακεία και συγκεκριμένα το ωράριο λειτουργίας τους, θα περάσει η πρόταση του ΔΝΤ, δηλαδή 7 ημέρες, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο και υποχρεωτικά θα υπάρχουν διανυκτερεύσεις και διημερεύσεις; Δεν ξέρω ! ρωτάω.

Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018

Δεν βγαίνει ο λογαριασμός

Κάτω από τους 3.000 ακούγεται ότι έπεσε ο αριθμός των ιατρικών επισκεπτών το 2017, όταν τις καλές εποχές- δηλαδή πριν το 2010- ήταν 6.

Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2018

Εγκρίθηκαν οι απαραίτητες εισαγωγές

Αφού η (πολυεθνική) εταιρεία το αποφάσισε να αποσύρει κάποια αναισθητικά σκευάσματα που προορίζονται για οδοντιατρικές εργασίες -γιατί άραγε;- ο ΕΟΦ δεν είχε άλλη επιλογή παρά να εγκρίνει τις απαραίτητες εισαγωγές που πρέπει πια να γίνουν για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν.

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

Ραντεβού...στις δικαστικές αίθουσες;

Όσοι πάροχοι υγείας δεν είχαν αποδεχθεί αρχικώς -ηλεκτρονικά στο e-ΔΑΠΥ- τον συμψηφισμό των οφειλόμενων των ετών 2012-2015, με το ανείσπρακτο Rebate-Claw back των ετών 2013-2015 που πρότεινε ο Ε.

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Παραιτήσεις λίγο πριν το τέλος του έτους

Παραιτήσεις μελών, αλλά και απομακρύνσεις άλλων από το υπάρχον Διοικητικό συμβούλιο στην Ελληνική Ακτινολογική Εταιρεία, έχουμε λίγο πριν κλείσει το 2017.

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017

Λήγει η προθεσμία για 38 θέσεις Φυσικοθεραπείας

Υπενθύμιση, ότι σήμερα λήγει η ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, για 38 θέσεις Φυσικοθεραπείας πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών.

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

Δυναμική επιστροφή

Δυναμικό come back κάνει γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος τελικά έφυγε από το χώρο του φαρμάκου μόνο για λίγο. Δεν είναι μόνο το πλειοψηφικό ποσοστό συμμετοχής που απέκτησε σε νεοϊδρυθείσα εταιρεία, το όνομα αυτής θα σας το πούμε προσεχώς, αλλά μόλις πριν μερικές μέρες αγόρασε και γραμμή παραγωγής (από πολυεθνική!).

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Ποια θα είναι η συμμετοχή του ασφαλισμένου;

‘Η δεν τα ξέρω καλά ή δεν τους τα έμαθαν καλά. Κάτι πρέπει να ισχύει! Και εξηγώ: εγκρίθηκε η σύναψη σύμβασης μεταξύ της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης (γνωστή σε όλους ΕΥΔΑΠ) και του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Πότε θα πληρωθούν οι φαρμακοποιοί για τον Οκτώβριο

Πριν από τα τέλη του μήνα θα πληρωθούν, λέει, οι φαρμακοποιοί για τον Οκτώβριο (σημερινή ενημέρωση), ενώ προχωρά και το τελευταίο δίμηνο του 2017.

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Και η ανασκόπηση συνεχίζεται...

Πόσες επιτροπές πρέπει να γίνουν για την υγεία μας;1. Διυπουργική επιτροπή για τη συστηματική παρακολούθηση των οικονομικών της Υγείας και της χρηματοδότησης του δημόσιου συστήματος .