Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Συνάντηση φυσικοθεραπευτών

Συνάντηση έχουν προγραμματίσει για την Κυριακή η Ολομέλεια του Επιστημονικού Τμήματος Αθλητικής Φυσικο-θεραπείας (Ε.Τ.

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Οι "μη αποδοτικοί" γιατροί......

Πολλά τα παράπονα από γιατρούς του ψυχιατρικού κλάδου για τους ιατρικούς επισκέπτες, καθώς ισχυρίζονται ότι οι τελευταίοι δεν τους επισκέπτονται επειδή δεν συνταγογραφούν τα φάρμακα της εταιρείας που εκπροσωπούν.

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Δεν βγαίνει ο λογαριασμός

"Κάτσε να δούμε αν του χρόνου θα υπάρχει ελληνική παραγωγή φαρμάκου", ανέφερε χαρακτηριστικά ιδιοκτήτης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας .

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Θετικές εξελίξεις στην αντιμετώπιση του καρκίνου του τραχήλου και του πέους

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι τα νέα για την υγεία δεν έχουν εθνικό χαρακτήρα αλλά παγκόσμιο- και για αυτό και πρέπει να ακούγονται σε όλο τον κόσμο.

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Της τελευταίας στιγμής

Και επειδή, ως γνωστόν, είμαστε της τελευταίας στιγμής όσον αφορά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιατρικών επισκεπτών κτύπησε τα "τέλια" στα 15 πρωτοβάθμια σωματεία που έχει, ότι όσα δεν έχουν αποκτήσει ακόμα Φορολογικό μητρώο και δεν έχουν υποβάλει μέχρι και σήμερα Φορολογική Δήλωση σαν ΝΠΙΔ να το πράξουν- αλλιώς επίκεινται πρόστιμα.

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Για δεύτερη συνεχή θητεία εκλέχθηκε o κ. Γρηγόρης Σαραφιανός

Για δεύτερη συνεχή θητεία εκλέχθηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών κ. Γρηγόρης Σαραφιανός ως μέλος στο Διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιωτικών Νοσοκομείων UEHP.

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Πάνε και έρχονται ...

Πάνε και έρχονται οι εργοδότες του εξωτερικού ψάχνοντας για προσωπικό κάθε ειδικότητας από τον χώρο της υγείας. Μέσα στο Μάιο, λένε κάποιοι, καταφθάνουν πάλι Βρετανοί εργοδότες ζητώντας βοηθητικό προσωπικό για εξωτερική εργασία σε κατ' οίκον επισκέψεις.

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Τι θα γίνει με τα εμβολιαστικά σχήματα

Πολλά τα ερωτήματα για ομάδες ενηλίκων που συμμετέχουν σε εμβολιαστικό σχήμα το οποίο όμως δεν ολοκληρώθηκε εντός του 2016 και άρα συνεχίζεται και το 2017.

Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017

2ο Ελληνικό Συμπόσιο Φαρμακοεπιδημιολογίας

Το 2ο Ελληνικό Συμπόσιο Φαρμακοεπιδημιολογίας, ανοίγει τις πύλες του σε όλους τους υγειονομικούς, αλλά και στο ευρύ κοινό, στην Αλεξανδρούπολη, από 19 έως 21 Μαΐου 2017.

Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017

Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής - Προκήρυξη θέσεων για το 18ΑΝΩ

Την πλήρωση δώδεκα (12) θέσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, για την στελέχωση της μονάδας Απεξάρτησης Τοξικομανών του 18 ΑΝΩ, έχει προκηρύξει το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.