Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016

Ετήσια συνάντηση μεγάλης πολυεθνικής

Την ετήσια συνάντησή της ξεκινά σήμερα μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές ανά τον κόσμο -η έμφασή της είναι στα γενόσημα- η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016

Αλλαγές στην Ελληνική Διαβητολογική εταιρεία

Διοικητικές ανακατατάξεις σημειώθηκαν προ ημερών στο τιμόνι της Ελληνικής Διαβητολογικής εταιρείας. Ο Νικόλαος Παπάνας, αναπληρωτής καθηγητής Παθολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ανέλαβε τα ηνία του προεδρείου.

Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016

Διεθνούς εμβέλειας ομιλητές στο 5ο Συμπόσιο για τις Πρωτοπαθείς Ανοσοανεπάρκειες - Παιδιατρική Ανοσολογία

Διεθνούς εμβέλειας ομιλητές έχουν προσκληθεί στο 5ο Συμπόσιο για τις Πρωτοπαθείς Ανοσοανεπάρκειες - Παιδιατρική Ανοσολογία, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας και οργανώνεται από το Τμήμα Ανοσολογίας - Ιστοσυμβατότητας του Νοσοκομείου Παίδων "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ", ενώ θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στις 21- 22 Απριλίου 2016.

Τρίτη, 05 Απριλίου 2016

Οδηγός ελέγχου για τους παρόχους υγείας

Οδηγό ελέγχου που θα αφορά όλους τους παρόχους υγείας αναμένεται να εκδώσει ο ΕΟΠΥΥ τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες και με αυτόν «τυφλοσούρτη» οι ελεγκτές- γιατροί του Οργανισμού θα κοσκινίζουν τα παραπεμπτικά που υποβάλλονται.

Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

Πρωταθλητής στην αναμονή για μία ακτινοθεραπεία πρέπει να είναι μακράν το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Ν. Κηφισιάς. Όλα όμως έχουν την αιτία τους.

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016

Eπί τάπητος οι Συμβάσεις των Φυσικοθεραπευτών

Την ερχόμενη Παρασκευή οριστικοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Πανελλήνιας Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Φυσικοθεραπευτών (ΠΕΕΦ), με τον ΕΟΠΥΥ.

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016

Ποιος θα καλύψει το κόστος;

Eυρεία σύσκεψη έγινε, λέει, στο Νομό Λάρισας για το προσφυγικό, καθώς εκεί φιλοξενούνται σε δύο δομές πάνω από 2.500 μετανάστες, εκ των οποίων 900 είναι παιδιά.

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Πολυεθνική θα αιτιολογήσει τις απολύσεις

Πολλή δουλειά έχει πέσει τον τελευταίο καιρό στο Υπουργείο εργασίας, καθώς όπως μάθαμε, σήμερα το μεσημέρι ο γενικός γραμματέας Α.

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Με το βλέμμα στην αμερικανική αγορά

''Είμαστε σε συζητήσεις με επενδυτές'' -κάτι ακούστηκε για Άγγλους κεφαλαιούχους- ''προκειμένου να διεισδύσουμε από κοινού στην αγορά της Αμερικής''.

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Είπαν...ξείπαν;

Κάτι ακούστηκε για πληρωμές ιατρικών πράξεων Δεκεμβρίου (2015) αλλά οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, μας είπαν ότι τώρα προσπαθούν να το μαζέψουν από τον ΕΟΠΥΥ, καθώς έχουν "τρύπα" στα διαθέσιμά τους.