Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2010

ΙΜS: σύντομα ο νέος γενικός διευθυντής

Σύντομα αναμένεται να τοποθετηθεί νέος γενικός διευθυντής στο IMS, την εταιρία που ασχολείται με τα στατιστικά στοιχεία και τις τάσεις της φαρμακευτικής αγοράς.

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2010

'Εξαγωγικός' ανταγωνισμός με τα 89 ακριβά φάρμακα

Νέοι εξαγωγείς θα μπορέσουν να δημιουργηθούν από την απόφαση για τα 89 νοσοκομειακά φάρμακα που θα πωλούνται πλέον και από τα φαρμακεία.

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009

Χωρίς διευθυντή επικοινωνίας η Boehringer Ingelheim

Χωρίς διευθυντή δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας θα βρει τη Boehringer Ingelheim ο καινούριος χρόνος.Και ο λόγος είναι ότι αποχώρησε η διευθύντρια επικοινωνίας της εταιρίας κ.

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

…Και τμήμα ανθρώπινου δυναμικού στην Ευρωκλινική

Με δημιουργία τμήματος ανθρωπίνων πόρων κλείνει το 2009 για την Ευρωκλινική.Ο Όμιλος απέκτησε τελευταία και διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού, τον κ.

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

Στους γιατρούς και χωρίς εκπλήξεις τα διαγνωστικά κέντρα

Ενθουσιασμός επικρατεί στους ιδιώτες γιατρούς τις τελευταίες μέρες.Όχι λόγω γιορτών, αλλά λόγω της εκλογής του κ.

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

Προαγωγή στη διευθύντρια μάρκετινγκ της Ευρωκλινικής

Προεόρτιο δωράκι επιφύλαξε η Ευρωκλινική στη διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ομίλου κ. Χριστίνα Ταμπουρέα, που βρίσκεται εκεί από το 2001.

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009

Sanofi–Aventis: νέα φιλοσοφία και αλλαγή προέδρου τον Μάιο

Φεύγει σε λίγο καιρό από τη Sanofi-Aventis o Πρόεδρός της Jean-François Dehecq, που παρότι μη εκτελεστικός πλέον για την εταιρία του, διατηρεί θέση αντιπροέδρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση Φαρμακευτικών Εταιριών (EFPIA).

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009

Αναστολή αδειών στα νοσοκομεία για τις πληρωμές

Κάτι οι γιορτές, κάτι η 'μυρωδιά' του χρήματος, κάτι η αναστολή Χριστουγεννιάτικων αδειών σε λογιστήρια νοσοκομείων για την ενταλματοποίηση των οφειλών που δεν έχουν τσεκαριστεί ακόμη, από το πρωί, έφεραν αέρα 'χαράς' στις επιχειρήσεις φαρμάκων και υλικών.

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

Μ. Καλοκαιρινός: έκανε τη διαφορά στο ΚΕΣΥ

Μπορεί πρόεδρος του ΚΕΣΥ να εξελέγη ο δρ. Αν. Σερέτης, Διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου 'Γ. Γεννηματάς', όμως τη διαφορά στη σημερινή συγκρότηση σε σώμα, έκανε ο 'αντάρτης' πρόεδρος του ΠΙΣ κ.

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009

Πάει ο 'παράδεισος' των φαρμακευτικών

Από παντού ψάχνει να μειώσει δαπάνες στην υγεία η κυβέρνηση, πόσο μάλλον από τις χρόνιες ασθένειες, που είναι και οι πιο ακριβές για το σύστημα.