Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009

Βρες την εγκύκλιο για τις πληρωμές!

Προμηθευτής, βρίσκεται σε νοσοκομείο μεσαίου μεγέθους, και ζητά την εξόφληση τιμολογίων του για προμήθειες του 2009.Πάει λοιπόν στον οικονομικό διευθυντή και συζητούν για το θέμα.

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

Αντισηπτικά και στο υπουργείο Υγείας

Αντισηπτικά τζελ έχει εφοδιαστεί τελευταία το υπουργείο Υγείας, με αφορμή τη νέα γρίπη. Και τα μπουκάλια, έχουν τοποθετηθεί δίπλα από τους ψύκτες…Ακόμη και στο ΕΚΕΠΥ –που μπαίνει σαφώς λιγότερος κόσμος- τα τζελ είναι παρόντα.

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009

Και ο Βύρωνας στην 'άγονη γραμμή';

Στην 'άγονη' γραμμή του Κέντρου Υγείας Βύρωνα, 'βρέθηκε' παιδίατρος από το Κέντρο Υγείας Σπάτων, προεκλογικά.Σε απόφαση του υπουργείου Υγείας, γίνεται χρήση της νομοθεσίας αυτής, ώστε η 'περί ής ο λόγος', να μεταφερθεί στο Βύρωνα από τα Σπάτα.

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009

Χρέη νοσοκομείων: το 'όχι' των πολυεθνικών

Κατέρρευσε συνολικά πλέον ο…δανεισμός των προμηθευτών από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, για τη ρύθμιση των χρεών των νοσοκομείων.

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

Ερασίνειο: πρόσω ολοταχώς

Στην τελική ευθεία για τη λειτουργία του φαίνεται πως βρίσκεται το Ερασίνειο, το ογκολογικό νοσοκομείο της νοτιοανατολικής Αττικής.

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

Παράνομη η διοικούσα στον ΠΙΣ

Παράνομη είναι τελικά η διοικούσα επιτροπή του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009

Παραίτηση λόγω εκλογών

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΕΟΦ ο κ. Βασ. Κοντοζαμάνης, προκειμένου να κατέβει υποψήφιος στην Τρίπολη στις επικείμενες εκλογές.

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009

Νέοι διευθυντές στο Ιασώ

Δύο νέα στελέχη εντάχθηκαν στο δυναμικό του Ιασώ.Ο κ. Παντελής Κονσολάκης ανέλαβε Διευθυντής Λειτουργιών, προερχόμενος από πολυεθνική του χώρου της υγείας, και ο κ.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009

Σύμβαση ΟΑΕΕ - φαρμακοποιών

Νέα σύμβαση υπογράφηκε μεταξύ του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ).

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

Από 'δήμαρχος' κλητήρας;

Προσωποπαγείς θέσεις στον ΕΟΦ καταλαμβάνουν ο διοικητής και ο υποδιοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ.κ. Πεντέας και Μπεχράκης, αντίστοιχα, με κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Υγείας.