Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα σύμβαση για τα χρέη των νοσοκομείων

Νέο σχέδιο σύμβασης για τη ρύθμιση των χρεών των νοσοκομείων 'κυκλοφορεί' τελευταία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.Η σύμβαση είναι σαφής ως προς το σημείο του δανεισμού των επιχειρήσεων, αφού αναλαμβάνεται το βάρος του δανεισμού τους από το Δημόσιο.

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Αβραμόπουλος, οι καταγγελίες και το εκκολαπτόμενο σκάνδαλο

Μπορεί ο κρατικός μηχανισμός να έχει παραλύσει, αλλά στο υπουργείο Υγείας κάποιοι σήμερα ξημερώθηκαν… Έχουν, βέβαια, τους λόγους τους.

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

Όχι στη 'Γαία' από τη 'Ρέα'

Πρόταση στο 'Ρέα' για συνεργασία στον τομέα της μαιευτικής, έκανε προ ημερών αντιπρόσωπος του Ιατρικού Κέντρου, μετά τη φθίνουσα πορεία που έχει πάρει η πορεία με την 'Γαία' και το Ερρίκος Ντυνάν.

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009

Τριπλό πληρώνουμε το εμβόλιο για τον πνευμονικόκοκκο

Με τριπλάσια τιμή προμηθεύτηκε το ΙΦΕΤ τα εμβόλια του πνευμονιοκόκκου των ενηλίκων…Ενώ η τιμή με την οποία κυκλοφορεί εδώ είναι 16 ευρώ, η προμήθεια του ΙΦΕΤ έγινε με 40 ευρώ, απευθείας από τη μητρική εταιρία.

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2009

Ο καυγάς της γρίπης

Δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα με τη νέα γρίπη, κυρίως για το συντονισμό του τι θα κάνουμε όταν έρθει…Στο συνέδριο για τη γρίπη, που τελείωσε χθες, έγινε εκτενής αναφορά στο θέμα των εμβολίων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2009

Αποχώρηση από το Ιατρικό Αθηνών

Αποχώρησε πρόσφατα από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Στρατηγικού σχεδιασμού και Ανάπτυξης του Ιατρικού Αθηνών ο κ. Θαν.

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2009

Η 'οικονομία' της νέας γρίπης

Πόσο κοστίζει το κλείσιμο των σχολείων – λόγω γρίπης – σε μια οικονομία σαν την ελληνική;Από 50 - 200 εκ. ευρώ την εβδομάδα.

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2009

‘Τα νοσοκομεία να μας πληρώσουν’…

Οι εκπρόσωποι των προμηθευτών των νοσοκομείων, βρέθηκαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας.

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2009

'Φέσια' στην αγορά από φαρμακαποθήκες

Μια ακόμη φαρμακαποθήκη, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα, έκλεισε πρόσφατα, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.Και άλλη μία στη δυτική Πελοπόννησο βρίσκεται 'στην κόψη του ξυραφιού'.

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2009

Οικονομία από τα επιδόματα…

Ένα επίδομα 'ειδικών συνθηκών' ύψους 102 ευρώ, που χορηγείται στους εργαζόμενους του Αιγινήτειου νοσοκομείου από το 2001, 'κόπηκε' με το ενιαίο μισθολόγιο.