Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014, 14:58

Pfizer: Δωρεά στην Εστία ‘’Φιλοθέη η Αθηναία’’ για διετή κάλυψη αναγκών

Η Pfizer Hellas, αποφάσισε να προσφέρει το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ για την κάλυψη σημαντικών λειτουργικών αναγκών του ιδρύματος ‘’Φιλοθέη η Αθηναία’’.

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014, 15:49

ΥΓΕΙΑ: Δωρεάν ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις στους κατοίκους των Καλαβρύτων

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ προσέφερε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους των Καλαβρύτων και των γύρω περιοχών στο πλαίσιο του προγράμματος ''Ταξιδεύουμε για την Υγεία''.

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014, 18:39

Hellenic Seaways – Novo Nordisk: Πάμε Αιγαίο… για να αλλάξουμε το διαβήτη!

Mε σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τον διαβήτη, το πλοίο ''Νήσος Μύκονος'' της Hellenic Seaways, σε συνεργασία με τη Novo Nordisk, ταξίδεψε στο Αιγαίο με σύνθημα ''Πάμε Αιγαίο… για να αλλάξουμε το διαβήτη!''.

Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014, 14:19

Lavipharm: Στον 32ο κλασικό μαραθώνιο με ''πρωτιά στην ανθρωπιά''

Ανάμεσα στους χιλιάδες σύγχρονους ημεροδρόμους του 32ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών θα είναι και οι εργαζόμενοι της Lavipharm.

Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014, 17:11

Novartis Hellas: Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας με συμμετοχή πολλών εργαζομένων

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας διοργάνωσε πρόσφατα η Novartis Hellas σε συνεργασία με το νοσοκομείο Ελπίς, όπου εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί τράπεζα αίματος.

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014, 18:14

H ELPEN στηρίζει την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της οστεοπόρωσης

Στο πλαίσιο της επιδημιολογικής μελέτης OSTRIA της ELPEN και υπό την Αιγίδα του Συλλόγου σκελετικής υγείας «Πεταλούδα» πραγματοποιήθηκαν δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας

Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014, 17:22

‘’ΤαιριάΖουμε στην Αίγινα’’: Τριήμερο ευαισθητοποίησης για τη διαφορετικότητα

Σκοπός της μεγάλης γιορτής ‘’ΤαιριάΖουμε στην Αίγινα’’ είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για την ανάδειξη των ικανοτήτων των ατόμων με αναπηρία και τη σημασία της ένταξής τους στην κοινωνία ως ισότιμα μέλη.

Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014, 16:09

Περισσότερες από 350 σπιρομετρήσεις στην εκστρατεία ‘’Αναπνέω’’

Η εκστρατεία «Αναπνέω» επισκέφθηκε τη Νάξο, τη Σύμη, τα Κουφονήσια και την Ικαρία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο, ενημέρωσε τους κατοίκους των ακριτικών νησιών για τη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και πρόσφερε δωρεάν σπιρομετρήσεις.

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014, 18:11

Συνεχίζονται οι δωρεάν εξετάσεις ανασφάλιστων ασθενών από το πρόγραμμα ‘’προσέχω το διαβήτη μου’’

Κοινωνικά ιατρεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο, παρέχουν στους ανασφάλιστους ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2, δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις πλήρους αιματολογικού ελέγχου.

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014, 14:08

Δωρεά ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

Πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου η επίσημη διαδικασία παράδοσης – παραλαβής της δωρεάς 5 υπερσύγχρονων ασθενοφόρων και τριών μικρών οχημάτων ταχείας πρόσβασης από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, στο ΕΚΑΒ.