Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014, 15:45

Συναυλία της 'Ανοιχτής Αγκαλιάς' με χορηγό την Pfizer Hellas

Το Σωματείο Φίλων Παιδιατρικής & Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», με την ευγενική χορηγία της Pfizer Hellas, διοργάνωσε πρόσφατα στο Ηρώδειο συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για την υποστήριξη των νοσηλευομένων παιδιών στα νοσοκομεία της χώρας.

Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014, 13:07

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Παραδόθηκε στο Λιμενικό ασθενοφόρο όχημα

O Όμιλος ΥΓΕΙΑ, προσέφερε δωρεάν ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο όχημα για τις ανάγκες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, ολοκληρώνοντας έτσι το πρόγραμμα παροχών υγείας.

Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2014, 19:35

Το Χαμόγελο του παιδιού πραγματοποίησε προληπτικές ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις σε 9.159 παιδιά

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούλιο του 2014 επισκέφθηκε 20 Δήμους σε 7 Περιφερειακές Ενότητες πραγματοποιώντας προληπτικές ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις σε 9.159 παιδιά.

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014, 13:32

Στη Σύμη και στα Κουφονήσια η εκστρατεία ''Αναπνέω''

Η εκστρατεία, που αποτελεί μια πρωτοβουλία της Novartis με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ), στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια.

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014, 16:15

Η Pfizer Hellas κοντά στα παιδιά με χρόνιες ρευματοπάθειες

Η Pfizer Hellas, στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, πραγματοποίησε δωρεά προς το Σύλλογο «Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες» με σκοπό την κάλυψη των εξόδων της συμμετοχής σε θερινή κατασκήνωση περίπου 25 παιδιών με χρόνια ρευματικά νοσήματα, που παρακολουθούνται στο Παιδιατρικό Ανοσολογικό και Ρευματολογικό Κέντρο Αναφοράς στη Θεσσαλονίκη.

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014, 15:44

Ταξίδι στο «Κέντρο της Γης» με τα Παιδικά Χωριά SOS και τη Roche Hellas

Η Roche Hellas «ανανέωσε» για 11η φορά τη συμμετοχή της στη διεθνή πρωτοβουλία «Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά» (Children’s Walk). Περισσότεροι από 90 εργαζόμενοι συναντήθηκαν με παιδιά που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS, και συγκεκριμένα στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη, και περιηγήθηκαν στους χώρους περιβαλλοντικής και κοινωνικής εκπαίδευσης του «Κέντρου της Γης» στο Ίλιον.

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014, 15:55

ΥΓΕΙΑ: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους της Καρπάθου

80 εθελοντές από το ΥΓΕΙΑ στο ακριτικό νησί συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Ταξιδεύουμε για την Υγεία 2014» που συνεχίζεται.

Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014, 16:49

Νέες δωρεές ανακοίνωσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στη διάρκεια της τακτικής του συνεδρίασης, τον Ιούλιο του 2014,ενέκρινε 30 νέες δωρεές, συνολικού ύψους €26,5 εκατομμυρίων, οι οποίες ενισχύουν τα προγράμματα και τις δράσεις ελληνικών και διεθνών μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014, 15:44

Bayer - Ομάδα Αιγαίου: ρεκόρ ιατρικών εξετάσεων και έργων στον 20ο Διάπλου

Η εταιρία για 2η συνεχόμενη χρονιά στάθηκε αρωγός στο έργο της Ομάδας Αιγαίου, συμβάλλοντας στην παροχή υπηρεσιών υγείας σε ανθρώπους που τις στερούνται στα απομακρυσμένα νησιά της Ελλάδας.

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014, 14:08

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους των Ψαρών

Η αποστολή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του πενταετούς Εθνικού Προγράμματος Αγωγής - Προαγωγής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Yγείας σε νησιωτικές, ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδας, το οποίο πραγματοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.