Η φαρμακευτική εταιρεία βιοτεχνολογίας Actelion Pharmaceuticals S.A. ανακοίνωσε ότι προτίθεται να κάνει δωρεά 25 εκατομμυρίων ιαπωνικών γεν (περίπου 280.000 ελβετικά φράγκα) στην Ιαπωνία για την αντιμετώπιση των πολύ σοβαρών προβλημάτων, μετά τον καταστροφικό σεισμό και το αντίστοιχο τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.

Μάλιστα, η Actelion Pharmaceuticals S.A. για να είναι βέβαιη ότι η δωρεά θα καλύψει ανάγκες ατόμων, τα οποία χρειάζονται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια, ζήτησε από τον ίδιο τον Πρόεδρο της εταιρείας στην Ιαπωνία, να επιλέξει ο ίδιος τους οργανισμούς, που θα λάβουν τη δωρεά.

Επιπλέον, εκτός από αυτήν την αρχική δωρεά, η Actelion κάλεσε τους εργαζομένους της σε όλο τον κόσμο να κάνουν δωρεές μεμονωμένα σαν άτομα.

Με τη δωρεά αυτή, η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, η Actelion Pharmaceuticals S.A., εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον Ιαπωνικό λαό με την πίστη ότι θα εξακολουθήσει να επιδεικνύει το σθένος και την αποφασιστικότητα που έχει επιδείξει και κατά το ιστορικό του παρελθόν, για την αντιμετώπιση της τρέχουσας, πάρα πολύ δύσκολης, κατάστασης.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Απλές συμβουλές για διατροφή και καλή υγεία
CrossFit: Όσα θέλετε να ξέρετε
Από τη διάγνωση στην ανάγνωση του μυαλού;