Στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Lavipharm στήριξε για μια ακόμα χρονιά το θεσμό των υποτροφιών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου Τάσου Καραγκούνη.

Οι υποτροφίες χορηγούνται στα παιδιά φαρμακοποιών που εισάγονται κάθε χρόνο μετά από εξετάσεις στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Φέτος τιμήθηκαν 23 νέοι φοιτητές και φοιτήτριες, από τους οποίους πέντε εισήχθησαν στη Φαρμακευτική Σχολή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Διευθυντής Βορείου Ελλάδας της Lavipharm, κ. Αργύρης Αργυρίου, εκπροσωπώντας την Εταιρεία.

Η Lavipharm τιμά και στηρίζει την προσπάθεια του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και παράλληλα επιβραβεύει και τους μαθητές για τον κόπο και την προσπάθειά τους.

Η εκπαίδευση, μέρος της παιδείας, είναι η ‘μαγιά’ της γνώσης που λαμβάνει κάθε άνθρωπος στη διάρκεια της ζωής του. Αυτή τη γνώση στηρίζει η Lavipharm μέσα από δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Απλές συμβουλές για διατροφή και καλή υγεία
CrossFit: Όσα θέλετε να ξέρετε
Από τη διάγνωση στην ανάγνωση του μυαλού;