Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009, 14:51

Στελέχωση και Λειτουργία ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ρεθύμνου

Το θέμα της στελέχωσης και λειτουργίας του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ρεθύμνου αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Κριτσωτάκη.

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009, 13:38

Νασιώκας: Ιατρικές ειδικότητες με εξετάσεις

Το θέμα της θεσμοθέτησης Πανελλαδικών εξετάσεων για την χορήγηση της ιατρικής ειδικότητας, φέρνει με ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός Υγείας κ. Έκτορας Νασιώκας.

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009, 13:32

Μεταφορά ασθενών από τα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία στις Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης

Την αλλαγή της διαδικασίας με την οποία γίνεται η μεταφορά των ασθενών από τα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία προς τις Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης καθώς και μεταξύ των κοινοτικών δομών, ζητάει ο εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, με σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009, 15:22

Ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προέλευση της πρώτης ύλης του γάλακτος

Ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προέλευση της πρώτης ύλης του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων κατέθεσε ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Πουπάκης.

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009, 12:55

Η ανισοκατανομή των Ογκολογικών Τμημάτων επιβαρύνει τους καρκινοπαθείς από την Περιφέρεια

Η ανισοκατανομή των Ογκολογικών Τμημάτων στα Νοσοκομεία της χώρας, επιβαρύνει υπέρμετρα τους καρκινοπαθείς από την Περιφέρεια, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009, 12:51

Οφειλές Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου

Σε οικονομική ασφυξία και αδιέξοδο οδηγούνται τα φαρμακεία της χώρας, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης.

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2009, 16:19

Απλήρωτοι για πολλούς μήνες οι εργαζόμενοι στα κοινωνικά προγράμματα των δήμων

Απλήρωτοι παραμένουν για πολλούς μήνες οι εργαζόμενοι στα κοινωνικά προγράμματα των δήμων, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Τσούκαλης, Θανάσης Λεβέντης και Τάσος Κουράκης.

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2009, 12:34

Υποβάθμιση των Υγειονομικών Μονάδων στις Κυκλάδες

Στο θέμα της υποβάθμισης των Υγειονομικών Μονάδων στις Κυκλάδες αναφέρεται η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Λεβέντη, Γρηγόρη Ψαριανού και Θοδωρή Δρίτσα.

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2009, 13:44

Ανισοκατανομή, ανεπάρκεια και ανισότητα στις υπηρεσίες υγείας

Η σοβαρή υποστελέχωση των νοσοκομειακών κλινών σε νοσηλευτικό προσωπικό, η μεγάλη ανεπάρκεια στην κάλυψη των οργανικών θέσεων προσωπικού όλων των ειδικοτήτων στα Κέντρα Υγείας και η βαθιά ανισοκατανομή των κλινών μεταξύ είναι τα βασικά προβλήματα που χαρακτηρίζουν τις Υπηρεσίες Υγείας της Ελλάδας, αναφέρει ο Θανάσης Λεβέντης.

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2009, 13:39

Δημιουργία Κέντρου Υγείας στη Β.Α Αττική

Το θέμα της δημιουργίας Κέντρου Υγείας στη Β.Α Αττική αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Λεβέντη.