Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 05 Μαΐου 2009, 16:37

Σοβαρά προβλήματα στο ΙΚΑ Ναυπάκτου

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ στη Ναύπακτο και στην ευρύτερη περιοχή λόγω των ελλείψεων που υπάρχουν στις ειδικότητες Γενικής Ιατρικής, Πνευμονολόγου και Ουρολόγου, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Λεβέντης.

Τρίτη, 05 Μαΐου 2009, 13:35

Υποχρεωτική αναγραφή συστατικών στις συσκευασίες

‘Έξι θρεπτικά στοιχεία θα πρέπει να δηλώνονται στο πρόσθιο μέρος της συσκευασίας των μεταποιημένων προϊόντων, σύμφωνα με τον προτεινόμενο Κανονισμό σχετικά με την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές που συζητείται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δευτέρα, 04 Μαΐου 2009, 13:01

Παρέμβαση Σκουλάκη για ίδρυση Περιφερειακού Ιατρείου στο Δ. Γεωργιούπολης

Την ‘ίδρυση Περιφερειακού Ιατρείου στο Δ. Γεωργιούπολης’ ζητάει με σημερινή παρέμβασή του στη Βουλή, ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Χανίων, Μ. Σκουλάκης.

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009, 17:38

Εκκρεμεί η κάλυψη των οφειλών του ΟΚΑΝΑ

Το θέμα της εκκρεμότητας με την κάλυψη των οφειλών του ΟΚΑΝΑ, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης.

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009, 18:40

Μέτρα για τις υπερτιμολογήσεις στις προμήθειες των ιατροφαρμακευτικών υλικών

Στο θέμα των μέτρων για τις υπερτιμολογήσεις στις προμήθειες των ιατροφαρμακευτικών υλικών και συσκευών που επιβάλλονται από τις επιχειρήσεις του κλάδου αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κουβέλη.

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009, 17:01

Η Ελλάδα δεν εισάγει χοιρινό από Μεξικό

Μέτρα για την αντιμετώπιση της γρίπης των χοίρων ζήτησε από την Κομισιόν ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Γκλαβάκης, καθώς η επιδημία που ξεκίνησε από το Μεξικό και εξαπλώθηκε και στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία παραγωγών και καταναλωτών σε ολόκληρη την Ε.Ε.

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009, 14:51

Αποκλεισμένη από τους χώρους φοίτησης φοιτήτρια με αναπηρία

Το θέμα του αποκλεισμού από τους χώρους φοίτησης φοιτήτριας με αναπηρία θίγει στην ερώτησή του προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρης Ψαριανός.

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009, 17:28

Συστάσεις για την αντιμετώπιση των σπάνιων νόσων

Εγκρίθηκε σήμερα από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η έκθεση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Τρακατέλλη, για μια ευρωπαϊκή δράση στον τομέα των σπάνιων νόσων.

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2009, 13:32

Κεραίες κινητής τηλεφωνίας στους Καρουσάδες Κέρκυρας

Στο θέμα της εγκατάστασης κεραιών κινητής τηλεφωνίας στους Καρουσάδες Κέρκυρας αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλή Κοροβέση.

Τρίτη, 21 Απριλίου 2009, 13:28

Με το υπάρχον προσωπικό θα στελεχωθούν τα 100 νέα ασθενοφόρα

Με το υπάρχον προσωπικό θα στελεχωθούν τα 100 νέα ασθενοφόρα που δώρισε στο ΕΚΑΒ η 'Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών.