Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2008, 17:37

ΣΥΡΙΖΑ: Κίνδυνος για την υγεία των στρατευμένων ο αμίαντος

Σε κίνδυνο για την υγεία τους εκτίθενται οι στρατευμένοι της χώρας από τη χρησιμοποίηση αμιαντόφυλλων στις σκεπές των θαλάμων των οπλιτών, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης.

Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2008, 15:32

Υπέρογκα ποσά για κατασκευή νοσοκομείων μέσω ΣΔΙΤ

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλο, κατέθεσε σήμερα ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης με αφορμή τα υπέρογκα ποσά που θα κληθεί να καταβάλει το Ελληνικό Δημόσιο για την κατασκευή νέων νοσοκομείων μέσω συμπράξεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ).

Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2008, 12:28

ΣΥΡΙΖΑ: Μέτρα για τη στέγαση των μονάδων απεξάρτησης

Το θέμα των μέτρων για τη στέγαση των μονάδων απεξάρτησης σε περιοχές που έχουν χαρακτηρισθεί ως χώροι χρήσης κατοικίας, θίγει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης.

Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2008, 12:43

Εκβιασμοί για την ανέγερση Νέου Γενικού Νοσοκομείου στο Μύτικα

Επίκαιρη ερώτηση με θέμα 'Εκβιασμοί για την ανέγερση Νέου Γενικού Νοσοκομείου στο Μύτικα Πρέβεζας' κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Λεβέντης.

Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2008, 13:37

Θριάσιο: Παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας από ιδιωτικές εταιρείες

H παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας από ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Θριάσιο Νοσοκομείο είναι το θέμα της ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2008, 16:05

Διακοπή χρηματοδότησης των Κέντρων Πρόληψης Ουσιών

Ερώτηση προς τους κ.κ. Υπουργούς Εσωτερικών,Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με τη διακοπή χρηματοδότησης προγραμμάτων του ΟΚΑΝΑ και του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών του Νομού Αχαΐας, κατέθεσε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τσούκαλης.

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008, 12:54

Καταστροφική η πολιτική της κυβέρνησης στα ναρκωτικά

Το θέμα της πολιτικής της κυβέρνησης στον τομέα των ναρκωτικών θίγουν στην ερώτησή τους 29 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008, 12:29

ΣΥΡΙΖΑ: Καθυστέρηση προμήθειας ακτινοθεραπευτικού μηχανήματος

Σε δυσχερή θέση βρίσκονται τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο λόγω της έλλειψης σύγχρονων μηχανημάτων, αναφέρει στην ερώτησή του π βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008, 12:24

ΣΥΡΙΖΑ: 'Ελλειψη κρίσιμων ιατρικών υλικών στο Θριάσιο

Σοβαρά, όσο και επικίνδυνα, προβλήματα αντιμετωπίζει το 'ΘΡΙΑΣΙΟ' Νοσοκομείο, λόγω έλλειψης κρίσιμων ιατρικών υλικών, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008, 12:16

ΣΥΡΙΖΑ: Διακοπή παρεμβάσεων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

Στο θέμα της διακοπής παρεμβάσεων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στο κέντρο κράτησης μεταναστών στη Μυτιλίνη αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κουβέλη.