Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2008, 18:19

Kλιματικές αλλαγές στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού Σχεδίου Δράσης

Οι νέες απειλές για την υγεία, που προκαλούν η κλιματική αλλαγή και οι συσκευές εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας θα συνεκτιμώνται για την εφαρμογή του 'Ευρωπαϊκού Σχεδίου για το Περιβάλλον και την Υγεία 2004-2010'.

Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2008, 12:28

ΣΥΡΙΖΑ: Αναγκαία η αναβάθμιση στις Κυκλάδες

Αδικαιολόγητες και απαράδεκτες συνθήκες διαμορφώνονται καθημερινά στα Περιφερειακά Ιατρεία των περισσότερων νησιών των Κυκλάδων, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης.

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2008, 14:33

Απλήρωτοι οι συμβεβλημένοι γιατροί με τον ΟΠΑΔ

Παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις της πολιτείας για έγκαιρη πληρωμή των δεδουλευμένων, απλήρωτοι παραμένουν οι συμβεβλημένοι γιατροί με τον Οργανισμό Πρόνοιας Ασφαλισμένων του Δημοσίου, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, 'Εκτορας Νασιώκας.

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2008, 14:06

ΠΑΣΟΚ: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι των κατασκηνώσεων

Το θέμα της πληρωμής των εκατοντάδων εργαζομένων των κατασκηνώσεων των Νομαρχιών θίγουν στην ερώτησή τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2008, 14:36

ΠΑΣΟΚ: Πληρωμή φαρμάκων από την τσέπη των ασφαλισμένων

Στο θέμα της πληρωμής φαρμακευτικών συνταγών από τους ασφαλισμένους, αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, 'Εκτωρα Νασιώκα.

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2008, 14:41

ΣΥΡΙΖΑ: 'Αδεια παραμονής σε μετανάστες που νοσούν

Στο θέμα της δυνατότητας χορήγησης άδειας παραμονής σε μετανάστες που πάσχουν από σοβαρή ασθένεια, οι οποίοι βρίσκονται στη χώρα χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα, αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κουβέλη.

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2008, 12:15

Αναγκαία η παρέμβαση της πολιτείας για το ντόπινγκ

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Πολιτισμού, Υγείας, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Οικονομίας και Παιδείας κατέθεσε σήμερα ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Χανίων, κ. Μ. Σκουλάκης με την οποία επισημαίνει την ανάγκη παρέμβασης της Πολιτείας σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του ντόπινγκ.

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2008, 14:45

ΣΥΡΙΖΑ: Απαξίωση των κοινωνικών προγραμμάτων των ΟΤΑ

Η επερχόμενη εφαρμογή του νέου σχεδίου που ανακοίνωσαν οι Υπουργοί Απασχόλησης και Εσωτερικών για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα ΚΔΑΠκαι τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει τα παραπάνω κοινωνικά προγράμματα των δήμων σε πλήρη απαξίωση, αναφέρει η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Λαφαζάνη και Α. Λεβέντη.

Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2008, 16:33

ΠΑΣΟΚ: Ισότιμη πρόσβαση των μεταναστών στις υπηρεσίες υγείας

Την ανάγκη τροποποίησης του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου για την ισότιμη πρόσβαση των μεταναστών στις υπηρεσίες υγείας θίγει με αναφορά του προς τον Υπουργό Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλο, ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης.

Τετάρτη, 06 Αυγούστου 2008, 12:15

ΣΥΡΙΖΑ: Κινδυνεύει να κλείσει Κέντρο Ημέρας για Παιδιά

Το Κέντρο Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές στο Μεσολόγγι κινδυνεύει να κλείσει λόγω υποχρηματοδότησης, ανφέρει στην ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.