Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008, 12:47

Απάντηση Γ.Κωνσταντόπουλου για το ΘΨΠΧ

Απάντηση στην ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Χανίων και Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Σκουλάκης για το σχεδιασμό του Υπ. Υγείας αναφορικά με την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Χανίων (ΘΨΠΧ), έδωσε ο αρμόδιος Υφυπουργός Υγείας κ. Γ. Κωνσταντόπουλος.

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008, 15:30

ΣΥΡΙΖΑ: Πηγές πρόκλησης ασθενειών οι πισίνες

Οι πισίνες και τα SPA αποτελούν πηγές πρόκλησης ασθενειών, λόγω ελλιπούς συντήρησης, αναφέρει στην ερώτησή του προς τον υπουργό Υγείας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Τρίτη, 17 Ιουνίου 2008, 12:34

ΣΥΡΙΖΑ: Απολύσεις εργαζομένων από Μ.Κ.Ο. στην Κέρκυρα

Στο θέμα της απόλυσης εργαζομένων από την Μ.Κ.Ο 'ΚΛΙΜΑΚΑ' στην Κέρκυρα αναφέρεται με ερώτησή του προς τον υπουργό Υηείας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008, 13:32

ΠΑΣΟΚ: Εμπαιγμός για τη μονάδα νεογνών στα Χανιά

Για εμπαιγμό της Χανιώτικης κοινωνίας και βαρύτατες ευθύνες από πλευράς της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, κάνει λόγο ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Σκουλάκης σε Ερώτηση-Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων για τη μη λειτουργία της μονάδας νεογνών.

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2008, 16:21

ΠΑΣΟΚ: Προκλητική αποχή ΥΥΚΑ από το σκάνδαλο με το ηλιέλαιο

Το θέμα της αποχής του ΥΥΚΑ από το σκάνδαλο με το επιμολυσμένο ηλιέλαιο αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μανώλη Σκουλάκη.

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008, 16:43

ΠΑΣΟΚ: Επίκαιρη επερώτηση για τα ογκολογικά νοσοκομεία

Επίκαιρη Επερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, κατέθεσαν σήμερα, 27 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μέλη του ΚΤΕ Υγείας, με θέμα την πολιτική της Ν.Δ. στον τομέα της Υγείας.

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008, 16:27

ΠΑΣΟΚ: Στον αέρα το 'Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας'

Ερώτηση κατέθεσε σήμερα στη Βουλή, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Μαγκριώτης, σχετικά με τον κίνδυνο διακοπής της λειτουργίας του ‘Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας’.

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008, 14:29

ΣΥΡΙΖΑ: Απαξίωση του Θ.Χ.Π Εύβοιας

Το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Εύβοιας, υπολειτουργεί λόγω της σοβαρής έλλειψης προσωπικού, αναφέρει στην ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2008, 15:45

ΠΑΣΟΚ: Εκτινάχθηκαν τα χρέη των νοσοκομείων

Επίκαιρη Επερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, κατέθεσαν σήμερα, 29 βουλευτές - μέλη του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ, με θέμα την αδυναμία εφαρμογής του νέου συστήματος προμηθειών των νοσοκομείων με την κατάργηση στην πράξη, του προηγούμενου συστήματος, που οδήγησε στην εκτίναξη των χρεών των νοσοκομείων.

Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2008, 14:21

ΣΥΡΙΖΑ: Κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολείο

Το θέμα κεραιών κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται κοντά σε σχολείο στην Καλλιθέα, αφορά ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κoυβέλη.