Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014, 18:51

Ερώτηση για το μέλλον του ‘’Αμαλία Φλέμινγκ’’

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας σχετικά με τα σχέδια του Υπουργείου για το μέλλον του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμιγκ» αλλά και το γενικότερο σχεδιασμό της νοσοκομειακής περίθαλψης στη βορειοανατολική Αττική κατέθεσε η ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου.

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014, 17:08

Ερώτηση για την επικινδυνότητα των φίλτρων αιμοκάθαρσης στα δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Ερώτηση της ανεξάρτητης βουλευτού Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνας Μάρκου σχετικά με την επικινδυνότητα των φίλτρων αιμοκάθαρσης στα δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014, 19:00

Ερώτηση της Κατερίνας Μάρκου για τις ελλείψεις εμβολίων και το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού Παιδιών και Εφήβων

Η ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου κατέθεσε ερώτηση για τις μεγάλες ελλείψεις σε εμβόλια, την υποστελέχωση τον δημόσιων δομών εμβολιασμού και την εφαρμογή του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού Παιδιών και Εφήβων.

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014, 14:24

Περιορισμός προληπτικών εξετάσεων κρίσιμων για την υγεία των γυναικών

Ερώτηση της βουλευτού, Κατερίνας Μάρκου, για τον περιορισμό σημαντικών για την υγεία των γυναικών προληπτικών εξετάσεων.

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014, 20:08

Μέτρα πιστοποίησης για τα ηλεκτρονικά φαρμακεία

Η βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. κ. Άννα Μάνη, με ερώτησή της ζητά μέτρα για την πιστοποίηση της λειτουργίας των νόμιμων ηλεκτρονικών φαρμακείων και διακοπή της λειτουργίας των ιστοσελίδων των παράνομων φαρμακείων.

Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014, 16:08

Εξόφληση οφειλών των νοσοκομείων στο ιατρικό προσωπικό για εφημερίες.

Τι μέτρα προτίθενται να λάβουν οι κ.κ. Υπουργοί ώστε να καταβληθούν άμεσα όλα τα ποσά που οφείλουν τα νοσοκομεία στο ιατρικό προσωπικό από εφημερίες, αναφέρει στην ερώτησή της η βουλευτής της ΝΔ, Παναγιώτα Ιακωβίδου.

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014, 14:14

Kαθυστερήσεις στη θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας του ΟΑΕΕ

Ερώτηση βουλευτών της ΔΗΜ.ΑΡ. σχετικά με τα προβλήματα στην έγκαιρη θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας που αντιμετωπίζουν ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ.

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014, 14:22

Διαθεσιμότητα και κινητικότητα στο χώρο της υγείας

Ερώτηση σχετικά με τα προβλήματα και την ταλαιπωρία που έχουν δημιουργήσει οι επανειλημμένες διαθεσιμότητες προσωπικού στον ευαίσθητο χώρο της υγείας αλλά και την απουσία λήψης επαρκών μεταβατικών μέτρων από το Υπουργείο Υγείας κατέθεσαν βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ.

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014, 17:49

Aπόδοση της αύξησης στην τιμή των τσιγάρων στα δημόσια νοσοκομεία

Ερώτηση της Κατερίνας Μάρκου προς τους Υπουργούς Υγείας και Οικονομικών, για την απόδοση της αύξησης στην τιμή των τσιγάρων στα δημόσια νοσοκομεία.

Τρίτη, 08 Απριλίου 2014, 17:21

Aνησυχητική αύξηση των νοσοκομειακών λοιμώξεων στα δημόσια νοσοκομεία

Ερώτηση για την αύξηση των νοσοκομειακών λοιμώξεων στα δημόσια νοσοκομεία, κατέθεσαν οι βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. Κατερίνα Μάρκου και Θωμάς Ψύρρας.