Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010, 12:02

Πλήρης εφαρμογή του Νόμου για την Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

'Την έκδοση των αναγκαίων Προεδρικών Διαταγμάτων για την πλήρη εφαρμογή του νόμου για την εφαρμογή της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής' ζητά από την υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα. Μ. Ξενογιαννακοπούλου, ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Χανίων, κ. Μανώλης Σκουλάκης.

Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2010, 17:50

Πότε θα λυθεί το θέμα με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων του Ο.Α.Ε.Ε. Ρεθύμνου

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Κριτσωτάκης Μιχάλης, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση με θέμα: 'Πότε επιτέλους θα λυθεί το θέμα με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων του Ο.Α.Ε.Ε. στο Νομό Ρεθύμνου;'

Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010, 13:15

Αυθαίρετη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας πλησίον δημοτικού σχολείου

Το θέμα της αυθαίρετης εγκατάστασης και λειτουργίας κεραίας κινητής τηλεφωνίας πλησίον δημοτικού σχολείου στη Λυκόβρυση, αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κουβέλη.

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010, 18:21

Κίνδυνος να μετατραπεί η κρίση του ελλείμματος σε ανθρωπιστική κρίση για την Ελλάδα

Ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσε ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ιωάννης Α. Τσουκαλάς θίγοντας το θέμα της απόσυρσης ζωτικών φαρμάκων από την ελληνική αγορά με αφορμή τη μείωση των τιμών χονδρικής τους από την ελληνική κυβέρνηση.

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010, 18:16

Πρωτοβουλία για συμμαχία κατά της έκθεσης των παιδιών στο παθητικό κάπνισμα

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, μέλος της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας, Περιβάλλοντος, και Ασφάλειας Τροφίμων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έλαβε πρωτοβουλία για συμμαχία κατά της έκθεσης των παιδιών στο παθητικό κάπνισμα.

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010, 16:41

′Εκρηξη της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης το πρώτο τετράμηνο του 2010

Ο υπεύθυνος τομέα πολιτικής ευθύνης Υγείας της ΝΔ κ. Μάριος Σαλμάς, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, κατέθεσε από κοινού με τους υπεύθυνους του τομέα Εργασίας και Κοιν. Ασφάλισης κ. Ι. Βρούτση, του τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κ.Χατζηδάκη και άλλους εικοσιτέσσερις Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επίκαιρη επερώτηση με θέμα την έκρηξη της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης.

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010, 13:25

Επαναλειτουργία του Μεταμοσχευτικού Κέντρου Λαϊκού νοσοκομείου

Το θέμα της επαναλειτουργίας του Μεταμοσχευτικού Κέντρου Ήπατος της Β’ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Λεβέντη.

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010, 13:33

Εγκαταστάσεις για ΑΜΕΑ στην πλαζ Αγ. Κοσμά

Είναι ζήτημα επείγουσας προτεραιότητας να δοθεί τώρα η διαχείριση της πλαζ στο Δήμο για να μπορέσει να συντηρηθεί νόμιμα η ράμπα των ΑΜΕΑ, αναφέρει στην ερώτησή του ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010, 12:03

Ασυδοσία στο καθεστώς συλλογής και φύλαξης βλαστοκυττάρων

Ασυδοσία υπάρχει στο καθεστώς συλλογής και φύλαξης βλαστοκυττάρων από τις ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης αλλά και τα ιδιωτικά μαιευτήρια, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης και Βασίλης Μουλόπουλος.

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010, 14:23

Αναστολή φιλοξενίας ατόμων με βαριά κινητική αναπηρία στο ΚΑΑΠ Βούλας

Το θέμα της αναστολής φιλοξενίας ατόμων με βαριά κινητική αναπηρία στο ΚΑΑΠ Βούλας, αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κουβέλη.