Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 11 Μαΐου 2010, 13:47

Kαθυστέρηση καταβολής του 75% της δαπάνης προμήθειας αναλώσιμων στους διαβητικούς του ΟΠΑΔ

Στο θέμα της μεγάλης καθυστέρησης στην καταβολή του 75% της δαπάνης προμήθειας αναλώσιμων στους ασθενείς με διαβήτη, ασφαλισμένους του Ο.Π.Α.Δ., αναφέρεται η ερώτηση τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010, 15:45

Μηχανές επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας

Το θέμα των μηχανών επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας αφορά η ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μάριου Σαλμά.

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010, 15:42

Διάθεση ασθενοφόρων δωρεάς ΕΕE με κομματικά κριτήρια

H νέα Διοίκηση του ΕΚΑΒ, και συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ προχώρησε σε διάθεση ασθενοφόρων της δωρεάς της ΕΕΕ με κομματικά κριτήρια, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς.

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010, 15:36

Διαχείριση κλινών ΜΕΘ – Λίστες αναμονής

Παρά τις εξαγγελίες της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΥΚΑ, ότι νέες κλίνες ΜΕΘ έχουν λειτουργήσει τους τελευταίους 4 μήνες, δεκάδες συνάνθρωποί μας πεθαίνουν στο Λεκανοπέδιο περιμένοντας καθημερινά στη λίστα αναμονής κλινών ΜΕΘ, αναφέρει η ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Μάριου Σαλμά.

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010, 15:32

Κομματικές τοποθετήσεις στο ΕΚΑΒ και μη συνεδρίαση Πειθαρχικού Συμβουλίου

Στο θέμα των κομματικών τοποθετήσεων στο ΕΚΑΒ και της μη συνεδρίασης Πειθαρχικού Συμβουλίου αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μάριου Σαλμά.

Παρασκευή, 07 Μαΐου 2010, 14:13

Υπερψηφίστηκαν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τα κίνητρα για διατροφογενωμική έρευνα

Υπερψηφίστηκαν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τα κίνητρα για διατροφογενωμική και επιγενετική έρευνα αντικαρκινικών τροφίμων και φυσικών προϊόντων.

Παρασκευή, 07 Μαΐου 2010, 13:07

Επερώτηση για την εικόνα παράλυσης του ΕΣΥ

Δεκαεπτά βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσαν επερώτηση προς την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου σχετικά με την εικόνα γενικής παράλυσης που παρουσιάζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στα νοσοκομεία και κέντρα υγείας της χώρας.

Πέμπτη, 06 Μαΐου 2010, 14:51

Μάριος Σαλμάς: Ζήτησε την παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής

Με αφορμή την άρνηση απάντησης της Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μαριλίζας Ξονογιαννακοπούλου στις ερωτήσεις που καταθέτουν οι Βουλευτές μέσω της διαδιακασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο κ. Μάριος Σαλμάς, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, ζήτησε την παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππου Πετσάλνικου.

Δευτέρα, 03 Μαΐου 2010, 16:12

Κοινοβουλευτικός έλεγχος

Την τελευταία στιγμή απεφεύχθη η αναστολή λειτουργίας της ειδικής οδοντιατρικής μονάδας παίδων και εφήβων ΑμεΑ του ΓΝ Παίδων Πεντέλης ύστερα από ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή ο υπεύθυνος τομέα πολιτικής ευθύνης υγείας της Ν.Δ κ. Μάριος Σαλμάς , βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας προς την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δευτέρα, 03 Μαΐου 2010, 14:55

Εγκατάλειψη του Κέντρου Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών

Το θέμα της εγκατάλειψης του Κέντρου Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών αφορά η ερώτηση τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.