Τέρψη & Ζωή

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Άβολες καταστάσεις: Δεν είναι αυτό που νομίζεις

Ξεχάσατε το όνομα του συνομιλητή σας. Προσβάλατε κάποιον άθελά σας. Χαιρετάτε κάποιον που χαιρετά κάποιον πίσω σας. Και μερικά ακόμη γνώριμα σενάρια, μαζί με τις ιδέες που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Διαχείριση χρέους: Ποιον λογαριασμό να πληρώσω πρώτα;

H οικονομική κρίση έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις μας κάθε μήνα. Αν δεν τα βγάζετε πέρα με τους συσσωρευμένους λογαριασμούς, δείτε τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσετε.

Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2011

Συμμάζεμα: Βάλτε τη ζωή σας σε τάξη

Πόσες φορές καθημερινά αφήνουμε ημιτελείς υποχρεώσεις, οι οποίες μαζεύονται στο πίσω μέρος του μυαλού μας και μας αγχώνουν! Η ειδικός δίνει συμβουλές και ιδέες για να γλιτώσετε την καθημερινότητά σας από τις εκκρεμότητες.

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Καριέρες vs. σχέσεις: Βίοι παράλληλοι ή ασυμβίβαστοι;

Είναι απίθανο να έχουμε καριέρα και επιτυχημένη σχέση; Έξι άνδρες, δέκα γυναίκες και η ψυχολόγος του in2life βλέπουν τις δυσκολίες και αναζητούν διέξοδο σε μια ενδιαφέρουσα μίνι έρευνα.

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Φολόη: Περπατώ εις το δάσος...

Ένα δάσος που μοιάζει μαγεμένο. Πέντε εκατομμύρια δέντρα που φτανουν ως τον ουρανό. Τρία χωριά όπου η ζωή κυλά αλλιώς. Μια από τις λιγότερο γνωστές γωνιές της Πελοποννήσου. Η ομορφότερη.

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Ναύπλιο: Η πιο όμορφη Ιστορία

Η γοητεία της παλιάς πόλης. Η θαλασσινή αίσθηση που συνοδεύει τις βόλτες στα γραφικά καλντερίμια. Τα όμορφα ταβερνάκια με τις εξίσου όμορφες γεύσεις που κρύβονται σε κάθε γωνιά. Η 'πόλη του Σαββατοκύριακου' μας δίνει όλους τους λόγους για να την (ξανα)ερωτευτούμε.

Δευτέρα, 09 Μαΐου 2011

Ανοίγοντας επιχείρηση: Νικήστε την γραφειοκρατία

Έχετε την ιδέα και την διάθεση. Η εφορία, το Επιμελητήριο, το ΙΚΑ και ένα σωρό όροι που «μυρίζουν» γραφειοκρατία σας κόβουν τα φτερά. Δείτε τις συμβουλές που δίνει ο ειδικός στο in2life και βάλτε σε μια τάξη όσα χρειάζονται για να ξεκινήσετε βήμα-βήμα την επιχείρησή σας.

Δευτέρα, 02 Μαΐου 2011

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα στο μαγείρεμα

Σκεπάστε τις κατσαρόλες, σβήστε τα μάτια πριν τελειώσετε το μαγείρεμα, κόψτε τα λαχανικά σε μικρότερα κομμάτια. Και μερικές ακόμη συμβουλές και ιδέες για να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε.

Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

Πώς θα χτίσετε αυτοπεποίθηση

Γιατί η αυτοεκτίμηση είναι τόσο σημαντική; Πώς επηρεάζει τις αποφάσεις μας και πώς βοηθά στις δύσκολες στιγμές; Ανακαλύψτε πώς η πίστη στις ικανότητές μας κάνουν τη ζωή καλύτερη για μας και τους γύρω μας.

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Χίος: Κόκκινα αυγά με γεύση μαστίχας

Είναι ένα από τα πρώτα νησιά –μαζί με την Κέρκυρα και την Ύδρα– που μας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για πασχαλινούς προορισμούς, χάρη στο ιδιόμορφο έθιμο του ρουκετοπόλεμου που αναβιώνει σε ένα από τα χωριά της, τον Βροντάδο.