Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Ύπνος: Ποιοι παράγοντες τον βοηθούν και ποιοι τον εμποδίζουν

Ο ύπνος μπορεί να βοηθηθεί από ορισμένες τροφές, ενώ άλλες μπορεί να τον καθυστερήσουν. Ποιο ρόλο παίζει η άσκηση και το στρες;

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Παιδική Βαρηκοΐα: Aίτια και αντιμετώπιση

Ποιες είναι οι αιτίες για την βαρηκοΐα στα παιδιά; Τι γίνεται με το βρέφος που έχει κώφωση; Οι εξετάσεις και ο τρόπος αντιμετώπισης της πάθησης.

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

9 συνήθειες για να ζήσουμε περισσότερο

Αν θέλετε να φτάσετε μέχρι τα βαθιά γεράματα δείτε 9 συνήθειες που θα σας βοηθήσουν στη μακροζωία. Τι δείχνουν έρευνες.

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Ψυχοθεραπεία on-line: Πώς γίνεται και σε ποιους απευθύνεται

Η on-line συμβουλευτική θεραπεία, σας παρέχει τη δυνατότητα να κλείνετε τα ραντεβού σας μόνοι σας, την ώρα που σας εξυπηρετεί, και να πραγματοποιείτε συνεδρίες από το σπίτι σας.

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Διαταραχές βάδισης στην Πολλαπλή Σκλήρυνση: Ο ρόλος της φαμπριδίνης

Πρόσφατα, εγκρίθηκε μια θεραπεία, η οποία προσφέρει στους ασθενείς με ανικανότητα βάδισης, λόγω πολλαπλής σκλήρυνσης, σημαντική βελτίωση. Η φαμπριδίνη, που είναι ένας αποκλειστής διαύλων καλίου.

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Αποβολή εμβρύου: Πώς την αντιμετωπίζει η γυναίκα;

Η αποβολή μπορεί να έχει μεγάλο συναισθηματικό αντίκτυπο όχι μόνο για τη γυναίκα αλλά και για τον σύντροφό της, τους φίλους και την οικογένεια. Τι συμβαίνει μετά, σωματικά και ψυχολογικά;

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Πλαστικές επεμβάσεις: Τώρα αναίμακτα, χωρίς νυστέρι

Καθώς η τεχνολογία προχωρά, πολλές πλαστικές επεμβάσεις λένε ‘’αντίο’’ στο νυστέρι. Ποια εργαλεία έχει τώρα στα χέρια του ο πλαστικός χειρουργός για να σας κάνει και πάλι νέους;

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Σεξ στην εγκυμοσύνη: Πόσο ασφαλές είναι;

Μέχρι πότε είναι ασφαλές το σεξ στην εγκυμοσύνη; Τι γίνεται με το σεξ πριν από τη θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να αποφεύγει η έγκυος το σεξ.

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Μυοσκελετικοί πόνοι: Ποιος είναι ο ρόλος του στρες;

Πού οφείλονται οι μυοσκελετικοί πόνοι και για ποια συμπτώματα παραπονιέται ο ασθενής; Πώς επηρεάζει το στρες τους πόνους.

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Ασφαλιστικά προγράμματα Υγείας: Τι προσφέρουν και πόσο

Αν και η ιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη παραμένει για πολλούς μακρινό όνειρο, ας δούμε ενδεικτικά μερικά από τα προγράμματα Υγείας που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στη χώρα μας.