Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Βρογχίτιδα: Μπορεί να αντιμετωπιστεί και να προληφθεί

Η βρογχίτιδα συνήθως ''προτιμά'' τους καπνιστές αλλά μπορεί να πλήξει τον καθένα. Πώς την αντιμετωπίζουμε και πώς μπορούμε να προφυλάξουμε την υγεία του αναπνευστικού μας;

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Φλερτ: Κάνει καλό στη διάθεση και την υγεία μας

Τι σημαίνει ‘’έχω σχέση’’ και τι ‘’φλερτάρω’’; Ποιοι είναι οι λόγοι που φλερτάρουμε; Aπλοί, καθημερινοί τρόποι για φλερτ μέσα στη σχέση σας.

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Alzheimer: Πώς θα βοηθήσετε πρακτικά την κατάσταση

Έχετε συγγενή με Alzheimer; Επειδή η καθημερινότητά του είναι δύσκολη δείτε πώς θα διαχειριστείτε πρακτικά ζητήματα, όπως τις οικονομικές υποθέσεις του ασθενούς.

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

7 μυστικά για ολόλευκο χαμόγελο

Το τσιγάρο, ο καφές, ορισμένες τροφές, το κρασί και οι χυμοί σβήνουν το λευκό χρώμα από τα δόντια σας. Απλές συμβουλές για να έχετε λευκά δόντια και όμορφο χαμόγελο.

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Ποιοι ''περίεργοι'' λόγοι οδηγούν σε αύξηση του βάρους;

Ο ανεπαρκής ύπνος, τα αντικαταθλπιτικά, ορισμένα φάρμακα και ο υποθυρεοειδισμός μπορούν να οδηγήσουν σε περιττά κιλά. Δείτε τους περίεργους λόγους που αυξάνουν τα κιλά.

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Δουλειά: Πώς επηρεάζει την καρδιά μας;

Αρκεί το εργασιακό άγχος για να παρουσιαστούν καρδιολογικά προβλήματα; Πώς επηρεάζει το εργασιακό στρες τον οργανισμό; Τι λένε οι έρευνες.

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Πώς να διατηρήσετε τη μνήμη σας σε φόρμα

Ξεχνάτε εύκολα; Απλές συμβουλές για τον ύπνο, την άσκηση και τη διατροφή θα σας βοηθήσουν να θυμάστε καλύτερα.

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Ακμή: Μύθοι και αλήθειες

Η ακμή εμφανίζεται μόνο στην εφηβεία; Είναι μύθος ότι η διατροφή επιδεινώνει την ακμή; Ποια είναι η πραγματικότητα για την ακμή.

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Διαζύγιο: τι λέμε στα παιδιά;

Πώς επηρεάζονται τα παιδιά από ένα διαζύγιο; Πότε και πώς θα μιλήσετε στα παιδιά σας για τη σημαντική αλλαγή στην οικογενειακή σας ζωή.

Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015

Σίδηρος: Ποιες είναι οι συνέπειες της έλλειψής του

Αν αισθάνεστε συχνά κουρασμένοι χωρίς ιδιαίτερο λόγο, παρουσιάζετε ασυνήθιστη χλωμάδα στο πρόσωπο και ζαλάδα ή εξάντληση είναι πιθανόν να πάσχετε από έλλειψη σιδήρου. Γιατί είναι σημαντικός ο σίδηρος.