Τον περασμένο Ιούνιο, το νοσοκομείο Αγρινίου κέντρισε τα φώτα της δημοσιότητας, όταν έγινε γνωστό πως είχε 100% θνητότητα στη ΜΕΘ CoViD.

Με τη σημερινή εφαρμογή της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το ίδιο νοσοκομείο εμφάνισε μία ακόμη...ενδιαφέρουσα υγειονομικά εικόνα: συνολικά 87 εργαζόμενοι και 3 γιατροί (σύνολο 90) είναι ανεμβολίαστοι. Οι 50 τέθηκαν σε αναστολή εργασίας και οι υπόλοιποι 40 έλαβαν...αναρρωτική άδεια, όπως αναφέρει το τοπικό ΜΜΕ karvasaras.gr.

Η αποκαρδιωτική αυτή εικόνα προκαλεί ερωτήματα σε σχέση με τη δυνατότητα του νοσηλευτικού ιδρύματος να αντεπεξέλθει σε αυξημένη ζήτηση υπηρεσιών περίθαλψης.

Σύμφωνα με το παραπάνω ΜΜΕ, η 6η ΥΠΕ κοινοποίησε σήμερα έγγραφο στο νοσοκομείο, με το οποίο αναστέλλονται ξανά τα τακτικά χειρουργεία και το νοσηλευτικό ίδρυμα μετατρέπεται επί της ουσίας ξανά σε νοσοκομείο κορωνοϊού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η κλινική κορωνοϊού του νοσοκομείου έχει αρχίσει να θυμίζει ξανά την εικόνα που είχε προ περίπου πέντε μηνών, αφού νοσηλεύονται σε αυτή περίπου 20 ασθενείς, ενώ η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που ήταν να λειτουργήσει στις 23 Αυγούστου, παραμένει κλειστή, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς μας βοηθά η πρωτεΐνη να χτίσουμε μυϊκή μάζα
ECDC: Τι άλλαξε φέτος με τις ιώσεις του αναπνευστικού και τι αναμένεται
Επιληψία: Το "βραχυκύκλωμα" του εγκεφάλου, το στίγμα και η λάθος διάγνωση