Τα κρυπτονομίσματα -και ιδίως το Bitcoin- μεταμορφώνουν τον κόσμο της οικονομίας. Μαζί, όμως, μεταμορφώνουν και τον κόσμο των επενδύσεων! Ειδικά γι’ αυτή τη μεγάλη αλλαγή, το Euro2day.gr προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα για έγκυρη γνώση, με ένα σεμινάριο που μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι.

Τίτλος του σεμιναρίου «Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα» και είναι το πρώτο ενός νέου εκπαιδευτικού κύκλου από το Euro2day.gr. Εισηγητής του είναι ο Βασίλης Παζόπουλος, υπεύθυνος της στήλης Blockchain & Crypto στο Euro2day.gr και διευθυντής του εκπαιδευτικού προγράμματος για πιστοποιημένους crypto specialist του Institute of Digital Finance.

Παρακολουθώντας το σεμινάριο αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις για να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα και την αναγκαία θεωρητική βάση για την ενεργητική διαχείριση του χαρτοφυλακίου σας.

Ειδικότερα, στο σεμινάριο θα μάθετε:

  • Επενδυτικές στρατηγικές για μακροχρόνιους ή βραχυχρόνιους επενδυτές στα κρυπτονομίσματα.
  • Εφαρμοσμένες μεθόδους τεχνικής ανάλυσης, αποτελεσματικές για τα κρυπτονομίσματα.
  • Βασικά στοιχεία της διαχείρισης κινδύνου και συναισθηματικός έλεγχος.
  • Μελέτη στοιχείων της on-chain analysis, δηλαδή ανάλυση των δεδομένων που υπάρχουν δημόσια στο Blockchain.
  • Η επίδραση του μακροοικονομικού περιβάλλοντος στην τιμή των κρυπτονομισμάτων - Σε ποια στοιχεία εστιάζουμε περισσότερο.
  • Επενδυτικά κριτήρια για την επιλογή NFTs.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί on-line, ζωντανά, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, με ώρα έναρξης τις 18:00 και λήξης τις 21:00 (διάρκεια 3 ώρες). Με τη λήξη του σεμιναρίου χορηγούνται βεβαίωση παρακολούθησης και εκπαιδευτικές σημειώσεις.

Η τιμή του σεμιναρίου είναι 120 ευρώ, όμως για όσους εγγραφούν έγκαιρα (early bird) παρέχεται ειδική έκπτωση 10% με τελικό κόστος μόνο 108 ευρώ.

Εκμεταλλευθείτε τώρα την προσφορά δηλώνοντας συμμετοχή εδώ (https://shop.media2day.gr/product/5001/ependyseis-kai-trading-sta-kryptonomismata) και αποκτήστε προνομιακή θέση για τα επόμενα σεμινάρια και τα άλλα προϊόντα της Media2day Εκδοτική, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Απλές συμβουλές για διατροφή και καλή υγεία
CrossFit: Όσα θέλετε να ξέρετε
Από τη διάγνωση στην ανάγνωση του μυαλού;