"Δεν θέλω να πεθάνω, δεν έχω τελειώσει με τη ζωή", δηλώνει η Σάνεν Ντόχερτι. Σε συνέντευξή της στο "People", η πρωταγωνίστρια της θρυλικής σειράς "Μπέβερλι Χιλς" μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο του μαστού, προκαλώντας συγκίνηση.

Όπως ανέφερε, η νόσος διαγνώστηκε το 2015, μπήκε σε ύφεση τον Απρίλιο του 2017, αλλά έκανε μετάσταση στα οστά και το 2020 ο καρκίνος ήταν στο τέταρτο στάδιο. Νωρίτερα φέτος, αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο.

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση ψυχής που έκανε στη συνέντευξή της: "Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν τελείωσα με την αγάπη. Δεν τελείωσα με το να δημιουργώ. Δεν τελείωσα με την ελπίδα να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά, δεν έχω τελειώσει".

Η ηθοποιός συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία και έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία.

Η ίδια αναφέρει πως συνεχίζει να απολαμβάνει τη ζωή και τονίζει πως η μεγαλύτερη ανάμνηση είναι ακόμα μπροστά.

"Προσεύχομαι. Ξυπνάω και πέφτω για ύπνο ευχαριστώντας τον Θεό, προσεύχομαι για τα πράγματα που έχουν σημασία για μένα χωρίς να ζητάω πολλά. Με συνδέει με μια ανώτερη δύναμη και την πνευματικότητα. Η πίστη μου είναι το μάντρα μου", επισήμανε, για να αναφέρει:

"Δεν φοβάμαι τον θάνατο, επειδή γνωρίζω πού πηγαίνω και τους ανθρώπους που πρόκειται να συναντήσω. Νομίζω πως θα έπρεπε να φοβάμαι τον θάνατο εάν δεν ήμουν καλός άνθρωπος. Αλλά είμαι. Δεν θέλω να πεθάνω, αυτή είναι η διαφορά". 

Πηγές:
People

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Στα σκαριά εμβόλιο της Moderna κατά της γρίπης των πτηνών
Οφέλη και πιθανοί κίνδυνοι του καφέ
Συμβουλές για γυμναστική με αρθρίτιδα