Ο Kevin Piette είναι η ενσάρκωση της αθλητικής δέσμευσης, της επιθυμίας για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και του πνεύματος της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. Παρά το ατύχημα που τον άφησε παραπληγικό πριν από 11 χρόνια, ο Κέβιν δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα.

Αντίθετα, επέστρεψε στο τένις ως παρααθλητής και έγινε "πιλότος" εξωσκελετού για μια εταιρεία που αναπτύσσει μια ρομποτική συσκευή βαδίσματος. 

Αυτό αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, στο πλαίσιο των οποίων ο Kevin μετέφερε την ολυμπιακή φλόγα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ως ένας από τους πρώτους δοκιμαστές, έχει συμβάλει στη βελτίωσή του, συμμετέχοντας ακόμη και σε "cybathlon", που είναι διαγωνισμοί στους οποίους τα άτομα με αναπηρία χρησιμοποιούν τεχνολογίες υποστήριξης για την εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων.

Επί του παρόντος, χρησιμοποιείται στην αποκατάσταση, αλλά μια προσωπική έκδοση του εξωσκελετού αναπτύσσεται προκειμένου να επιτρέψει μεγαλύτερη ανεξαρτησία στο σπίτι.

Μεταφέροντας την Ολυμπιακή Φλόγα, ο Kevin εμπνέει τους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να προωθήσουν την καινοτομία για τα άτομα με ειδικές ανάγκες!

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κακές τροφές για το μέγεθος της κοιλιάς των αντρών
Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ την Πέμπτη
UNICEF: Απειλητικός ο καύσωνας και για τα παιδιά