Σε μια όμορφη τελετή που ολοκληρώθηκε στο βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης 02/10/2024, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, βραβεύτηκαν η ποιότητα και η καινοτομία στα προϊόντα φαρμακείου, η δημιουργικότητα και η στρατηγική που αφορά τις μάρκετινγκ πρακτικές προώθησής τους στην αγορά αλλά και οι υπηρεσίες που προσφέρουν στους καταναλωτές τα ίδια τα φαρμακεία.

Στα φετινά Best In Pharmacy Awards, θεσμό τον οποίο ο όμιλος ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. στηρίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά, το δίκτυο φαρμακείων του Green Pharmacy κατάφερε να αποσπάσει δύο βραβεία.

Με μεγάλη χαρά παρέλαβαν τα βραβεία ο Αντιπρόεδρος του ομίλου, Μίλτος Αγιούμπ, μαζί με τον Πρόεδρο, Γιάννη Μαλλιαρό και την ομάδα εσωτερικών και εξωτερικών συνεργατών του δικτύου Green Pharmacy. Στην κατηγορία “Καλύτερη δράση ΕΚΕ” απέσπασε Silver βραβείο για τη δράση “Φρόντισε το σώμα σου: 10ήμερο Υγείας και Πρόληψης Οστεοπόρωσης που πραγματοποίησε τον περασμένο Απρίλιο σε συνεργασία με το σύλλογο Σκελετικής Υγείας “Πεταλούδα”. Για την κατηγορία “Καλύτερος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – interior design” απονεμήθηκε Bronze βραβείο.

Το δίκτυο Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. είναι ένα σύγχρονο δίκτυο φαρμακείων που παρέχει υπεύθυνη πληροφόρηση και υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Όραμά του είναι να αποτελεί το φαρμακείο της γειτονιάς χώρο αναφοράς των τοπικών κοινοτήτων για την υγεία των πολιτών.

O όμιλος ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. προχωρά μπροστά και ΜΑΖΙ με τα μέλη του κάνει το επόμενο βήμα σε μια σειρά επενδύσεων που θα αρχίσουν να υλοποιούνται την επόμενη χρονιά!

 

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
10 +1 τρόποι να διώξουμε το στρες
Εξαπατούν πολίτες στο όνομα του ΚΕΘΕΑ και του προβλήματος των ναρκωτικών
ECDC: Πόσο πιθανή είναι η μετάδοση του ιού Marburg σε Ευρωπαίους