Ανάκληση της παρτίδας 4401620 του φαρμακευτικού προϊόντος DOPELIR INJ.SU.PRO 100MG/BTX1 PF.SYR+2N και της παρτίδας 4401617 του φαρμακευτικού προϊόντος DOPELIR INJ.SU.PRO 150MG/BTX1 PF.SYR+2N , λόγω εντοπισμού λάθους στην ταινία γνησιότητας.
Τονίζεται ότι οι εν λόγω παρτίδες δεν φέρουν κανένα ποιοτικό πρόβλημα. Η παρούσα απόφαση εκδίδεται με σκοπό να ενισχύσει την εθελοντική ανάκληση που έχει ξεκινήσει η εταιρεία.
Η εταιρεία, INNOVIS PHARMA AEBE ως κάτοχος άδειας κυκλοφορίας των προϊόντων στην Ελλάδα, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες της, προκειμένου να τα αποσύρουν από την αγορά.
Πηγές:
ΕΟΦ
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τα κατοικίδια ενισχύουν την ικανοποίηση των κατόχων όσο και οι σύζυγοι ή οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα [μελέτη]
Γιατί διψάω συνέχεια;
"Θεσσαλονίκη: Μαζί στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και του σακχαρώδη διαβήτη