Μια «πολύχρωμη» διαδικασία επέλεξαν αυτή τη φορά οι φαρμακοποιοί για την εκλογή του νέου προεδρείου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Επτά μέλη έχει το ΔΣ, επτά κάλπες θα στηθούν, αύριο, για τους 174 εκλέκτορες, που θα ψηφίσουν συγκεκριμένο πρόσωπο για την κάθε συγκεκριμένη υπό εκλογή θέση στο Δ.Σ.

Και η κάθε κάλπη – ανάλογα με τη θέση στο προεδρείο – θα έχει διαφορετικό χρώμα. Ασορτί, θα πηγαίνει και ο φάκελος και το ψηφοδέλτιο.

Οι συνδυασμοί έχουν συρρικνωθεί σε δύο αντίπαλες παρατάξεις που «παίζουν» man to man, ως εξής: Θεοδοσιάδης vs Λουράντος για πρόεδρος, Ζήκας vs Μακρυγιάννης για γενικός γραμματέας, Βαλτάς vs Παπαδόπουλος για α΄ αντιπρόεδρος, Παπαθανάσης vs Σοφιανόπουλος για β΄αντιπρόεδρος, Κούβαρης vs Δαγρές για γ΄ αντιπρόεδρος, Δασκαλόπουλος vs Χαλιγιάννης για ταμίας και Ανθόπουλος vs Τσικανδηλάκης για αν. Γραμματέας.

... Και οι φαρμακοποιοί, περιμένουν να δουν τι «χρώμα» θα επιλέξουν τελικά οι εκλέκτορες σε μια εκλογική διαδικασία που οι «κακές γλώσσες» μιλούν για ξεκαθαρίσματα...

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Βλάβη από τον ήλιο: Ποια είναι τα σημάδια
Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν παιδιατρικός έλεγχος για ευάλωτες ομάδες
Η Αυστραλία σχεδιάζει να αποκλείσει τους νέους από τα social media