Η "μπάλα" χάνεται από τη στιγμή που ο ένας μπαίνει στα χωράφια του άλλου με το έτσι θέλω. Τώρα βέβαια, θα μου πεις αυτό δεν γινόταν και στο παρελθόν, καθώς πάντα υπήρχαν αυτοί που το έπαιζαν γκουρού επί παντός επιστητού; Συμφωνώ! Απλώς, σήμερα η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως και έχουν πολλαπλασιαστεί όλοι εκείνοι που στο όνομα της κρίσης και των συνεπειών που αυτή έχει επιφέρει -παντός φύσεως- προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα επιεικώς απαράδεκτα αιτήματα που έχουν... και με θράσος υποβάλλουν!

Κάποιος μας "σφύριξε" λοιπόν ότι έφθασε σε έναν παιδίατρο αίτημα από ασφαλιστική εταιρεία -δεν νομίζω βεβαίως αυτό ότι το γνωρίζει ο γονιός- με το οποίο του ζητά να σχολιάσει την ανάπτυξή του και πιο συγκεκριμένα να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον αυξημένο ρυθμό ανάπτυξης της περιμέτρου κεφαλής σε σχέση με το αντιστοίχιο του ύψους/βάρους. Το ερώτημα είναι γιατί...

Το αμέσως επόμενο δεύτερο ερώτημα είναι ποιες θα είναι οι κινήσεις της ασφαλιστικής απέναντι στον εκάστοτε γονιό του παιδιού από την ενδεχόμενη (που δεν το πιστεύω) απάντηση του Παιδιάτρου.... Ο νοών νοείτω!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αντίσταση στην ινσουλίνη: Παράγοντας κινδύνου για 26 νόσους [μελέτη]
Αντίσταση στην ινσουλίνη: Πώς διορθώνεται;
Ο 7ος κύκλος του Start Your Journey ξεκινά