Διοικητικές ανακατατάξεις θα έχουμε από τη νέα χρονιά στη δομή της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan η οποία διαμορφώνεται ως εξής:

Επιστημονικός Σύμβουλος της Διοίκησης για την Οργάνωση και Λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημήτρης Καφετζής, ενώ Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής αναλαμβάνει ο Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Τσόλας. Οι πληροφορίες είναι ότι προσεχώς θα αναληφθεί δράση για την αναδιοργάνωση της Κλινικής, τον εμπλουτισμό της σε υποειδικότητες και την ενημέρωση των ελευθέρων επαγγελματιών παιδιάτρων για την προοπτική μιας υγιούς και επωφελούς για το άρρωστο παιδί συνεργασίας, πάντοτε εντός των πλαισίων της ιατρικής ηθικής και δεοντολογίας.

Σκοπός είναι η παροχή παιδιατρικής φροντίδας υψηλού επιπέδου,'' ώστε να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στη Νότια Αθήνα και τον Πειραιά, στον ιδιωτικό τομέα της νοσοκομειακής κάλυψης τον παιδιατρικών περιστατικών.''

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Στάση εργασίας την Τετάρτη των εργαζομένων στο Θριάσιο νοσοκομείο
Συζητήσεις ΙΣΘ για κοινωνικά θέματα στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ
Αυξημένη αρτηριακή πίεση για έναν στους τέσσερις νεαρούς ενηλίκους