'Εφθασε και αυτή η χρονιά στο τέλος της και όλοι περιμένουμε το 2017 με νέες προσδοκίες, νέους στόχους και λύσεις στα προβλήματα....Το σίγουρο είναι ότι το 2016 αφήνει πίσω του πολλές εκκρεμότητες, που είτε θα επιλυθούν είτε απλώς θα προστεθούν σε αυτές που θα δημιουργηθούν το 2017.

Πολλοί λένε ότι το Νέο Ετος θα είναι χρονιά ξεκαθαρίσματος και μάλλον θα έχουν δίκιο εάν κρίνουμε από τις φήμες περί συγχωνεύσεων, εξαγορών και λουκέτων που κυκλοφορούν στην αγορά... Ακόμη και ένα από τα μεγαλύτερα μονοπώλια στον κλάδο της υγείας...που αφορά αρκετές χιλιάδες ασφαλισμένους, λένε ότι έσπασε λίγο πριν τη δύση του 2016 και πλέον το συγκεκριμένο χώρο θα διαχειρίζονται 3 παίκτες και όχι ένας!

Σίγουρα, τα γενικότερα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν μέσα στο 2017 είναι πολλά: πόσα φθηνά φάρμακα θα φύγουν από την αγορά εξαιτίας της τιμολογιακής πολιτικής του κράτους, τι θα γίνει με τα πανάκριβα φάρμακα που ολοένα εισέρχονται στην αγορά, τι θα γίνει με το ιδιοκτησιακό των φαρμακοποιών, πόσα σήματα θα αλλάξουν χέρια, πόσες ελληνικές εταιρείες θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν σε φορολογικούς παραδείσους...κ.α

Ας ευχηθούμε όμως, έστω για λίγες ημέρες τα ερωτήματα και να ευχηθώ και εγώ να έχουμε μία Καλή Χρονιά!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Στο 1,4 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές νοσοκομείων - ΕΟΠΥΥ τον Ιούλιο [πίνακας]
Ο οδοντίατρος μπορεί να σώσει τη ζωή σας από την υπνική άπνοια
ΠΟΕΔΗΝ: Περιφρόνηση προς νοσηλευτές και άλλους υγειονομικούς οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ