Σάλο έχει προκαλέσει η εξωθεσμική παρέμβαση του Παύλου Πολάκη στο θέμα αποφυλάκισης του Άρη Φλώρου.

Μέσω του facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δημοσιοποιεί γνωμάτευση, με την οποία ο καταδικασμένος για την υπόθεση Energa έλαβε ποσοστό αναπηρίας 70% από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ):

“Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε έναν απατεώνα, 39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70%, θα πληρώσουν πολύ ακριβά αυτό που έκαναν!”, απειλεί, για συνεχίσει:

“Πρωτοετής φοιτητής της Ιατρικής καταλαβαίνει πως αυτά είναι γνωμάτευση κατά παραγγελία, προφανώς με αντάλλαγμα και παίρνω πλήρως την ευθύνη αυτών που λέω”!

Τα θέματα που προκύπτουν είναι δύο, εκ των οποίων το ένα αυτονόητο: πώς γίνεται ένας υπουργός – γιατρός να δημοσιοποιεί στοιχεία από τον ιατρικό φάκελο (οποιουδήποτε) ασθενούς;

Το δεύτερο, θέτει ο τομεάρχης Υγείας του Κινήματος Αλλαγής. Ο Κωντσταντίνος Μπαργιώτας χαρακτηρίζει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας “σερίφη στο facebook”, για να σημειώσει:

“Η αποφυλάκιση του κ. Φλώρου έγινε με βάση τις διατάξεις ενός νόμου που εισηγήθηκε ο κ. Παρασκευόπουλος και ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, στηρίχθηκε στη γνωμοδότηση μιας επιτροπής που διόρισε ο κ. Πολάκης. Κοινώς, είναι ένα ακόμα έργο ΣΥΡΙΖΑ".

Σύμφωνα με τον κ. Μπαργιώτα, εάν όντως υπάρχουν κυκλώματα, ο κ. Πολάκης και η κυβέρνηση τέσσερα χρόνια τα υποθάλπουν... 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πίκρα και θυμός για το ταίρι μας: Είναι φυσιολογικό;
Το μπρόκολο "νικάει" τα παντζάρια στη μάχη για έλεγχο της αρτηριακής πίεσης [μελέτη]
ECDC: Επαρκής ανοσία κατά της CoViD στον ευρωπαϊκό πληθυσμό