Άσκηση

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013

Ενυδάτωση στο γυμναστήριο

Εκτός από ένα ζευγάρι αθλητικά ρούχα και παπούτσια και την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος, αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι και η εξασφάλιση της ενυδάτωσής μας!

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Οδηγός διατροφής στο γυμναστήριο

Ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής όταν συνδυάζεται σωστά με κάποιο πρόγραμμα άσκησης, μπορεί να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της προπόνησης και άρα τα οφέλη της άσκησης για την υγεία.

Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013

Ομαδικά προγράμματα άσκησης: Οι άνδρες σε δράση

Οι πρώτοι ‘αντρικοί’ προβληματισμοί καθοδόν για το γυμναστήριο

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013

Tα σπορ του χειμώνα: γιατί να τα προτιμήσετε

Ο χειμώνας μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε από το σπίτι και να κάνετε δραστηριότητες που καίνε πολλές θερμίδες αλλά παράλληλα προσφέρουν πολλά οφέλη υγείας.

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Το μυαλό μας θέλει τη γυμναστική του!

Έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά ότι άνθρωποι που ασκούνται συστηματικά παραμένουν διανοητικά ενεργοί και μετά τα 80 έτη τους.

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Έχοντας υγεία κάνετε οικονομία!

Δείτε την εποχή μας σαν μια ευκαιρία ώστε να διορθώσουμε οτιδήποτε δεν μας αρέσει, ξεκινώντας από τα πιο απλά και καθημερινά. Ακολουθήστε 12 συμβουλές, για υγεία και οικονομία!

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Κυτταρίτιδα: Τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης

H κυτταρίτιδα εμφανίζεται κυρίως στους μηρούς, στους γλουτούς, στο στομάχι, στην κοιλιά, στις γάμπες και στα χέρια. Χωρίζεται σε τρείς κατηγορίες, ανάλογα με τη σοβαρότητά της.

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Ασφαλής και ενθουσιώδης άσκηση στην ηλικία των 60

Πολλές απορίες θα λυθούν και αρκετά κίνητρα για έναρξη άσκησης θα δωθούν..έστω και αν η ηλικία φλερτάρει ή έχει ξεπεράσει τα δεύτερα -ήντα…..

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Ασκήσεις για… κουρασμένους

Η κούραση από την άσκηση, μάς ξεκουράζει! Γι’ αυτό λοιπόν βάλτε περισσότερη άσκηση στη ζωή σας για να νικήσετε την κούραση και να αυξήσετε τα αποθέματα ενέργειας.

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012

Τραφείτε σαν αθλητής

Η ερώτηση των περισσότερων όταν ξεκινούν συστηματικά γυμναστική είναι αν χρειάζονται παραπάνω ποσότητα πρωτεΐνης την ημέρα στη διατροφή τους, καταφεύγοντας αρκετά συχνά στα συμπληρώματα διατροφής.