Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018

Πρωταθλητές Ευρώπης

Υπάρχουν κάποια νούμερα που πραγματικά σου κόβουν την ανάσα, καθώς οριοθετούν το μέγεθος του προβλήματος παγκοσμίως, ενώ την ίδια στιγμή ξέροντας ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει χτυπήσει και την Ελλάδα αναρωτιέσαι πώς η χώρα σου έχει οχυρωθεί.

Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018

Ψάχνουν δικαστικές οδούς

Κάποιες βιομηχανίες από τον χώρο του φαρμάκου αλλά και των ιατροτεχνολογικών προϊόντων ψάχνονται για το ποιες τελικώς δικαστικές οδούς μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την προάσπιση των συμφερόντων τους σε περίπτωση αντίθεσής τους με κυβερνητικές-υπουργικές αποφάσεις.

Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ με 27 θέσεις για ΑμεΑ και συγγενείς

Εκδόθηκε τελικώς η 8Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018

Ζήτησε και δεύτερη φουρνιά στοιχείων

Παράταση, λέει, πήρε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία. Πάντως, τα πρώτα στοιχεία που ζήτησε από τον ΕΟΠΥΥ τα έχει πάρει και ζήτησε, λέγεται, και δεύτερη φουρνιά.

Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018

Nέο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο στον ΠΣΦ

Συγκροτήθηκε μόλις χθες το νέο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, οπότε και πραγματοποιήθηκε το πρώτο του διοικητικό συμβούλιο υπό την προεδρία του κ.

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Πολλά διαφορετικά ωράρια

Αναρτώνται σήμερα στην ιστοσελίδα του ΦΣΑ τα φαρμακεία που κατέθεσαν ... διευρυμένο ή ημιδιευρυμένο ωράριο για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Δύσκολο να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα

Συνάντηση, λέει, είχε χθες παράγοντας του ΕΦΚΑ με την Πανελλήνια Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Φυσικοθεραπευτών, όπου ο πρώτος δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια μέχρι τέλος Αυγούστου 2018, μετά τη νέα παράταση, να αποδοθούν προς όλους τους παρόχους οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των Ασφαλιστικών Ταμείων που πέρασαν στη δικαιοδοσία του Οργανισμού.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Ενημέρωση παρόχων για τις υποχρεώσεις τους

Γενική σύναξη έχουν την Παρασκευή όλοι οι πάροχοι υγείας στον ΕΟΠΥΥ, καθώς θα ενημερωθούν λέει για τις οικονομικές και λειτουργικές υποχρεώσεις που έχουν με την νέα νομοθεσία.

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Αλαλούμ με τον νέο ΕΚΠΥ

Αλαλούμ επικρατεί στους κόλπους των παρόχων υγείας με τον νέο ΕΚΠΥ, ενώ μεγάλη είναι και η γκρίνια από την πλευρά των ασφαλισμένων, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις επιβαρύνονται με συμμετοχή που δεν υπήρχε.

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Διερευνούν πολλά δεδομένα πριν την απόφαση

Νοσοκομείο του Καναδά, λέει, για την αγορά αντλιών έγχυσης (έξυπνες αντλίες) χρησιμοποίησε τις διαδικασίες αξιολόγησης Ιατρικής τεχνολογίας για να επιλέξει ποιες αντλίες θα αγοράσει.