Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018

Αλλαγές στις απαντήσεις των παρακλινικών ελέγχων

Νέες αλλαγές έρχονται από τον επόμενο μήνα.Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, από 1/4/2018 σε όλες τις απαντήσεις των παρακλινικών ελέγχων που διενεργούνται θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο ΑΜΚΑ του ιατρού που διενήργησε τον έλεγχο.

Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018

Απολογιστική Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΙΔΙΚ

Το προσεχές Σάββατο θα διεξαχθεί η οριστική εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων.

Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018

Δόθηκε εντολή οριστικοποίησης

Σημερινή ενημέρωση είχαν τα Μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, ότι δόθηκε τελικώς εντολή οριστικοποίησης, από τον ΕΟΠΥΥ προς τις περιφερειακές διευθύνσεις, για την εκκαθάριση και την πληρωμή του μηνός Νοεμβρίου του 2017.

Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018

Λήξη πατέντας σε ένα από τα πιο γνωστά φάρμακα για τη χοληστερόλη

Προϊοντικά νέα θα έχουμε στα σκευάσματα για την καταπολέμηση της χοληστερίνης. 'Οπως ακούγεται στην αγορά, εντός του προσεχούς διαστήματος θα έχουμε λήξη πατέντας σε ένα από τα πιο γνωστά φάρμακα που υπάρχουν και διαθέτει πολυεθνική.

Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018

Ψηφιοποίηση των δικαιολογητικών εγγραφής των μελών του Π.Σ.Φ.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση του έργου "Ψηφιοποίηση των δικαιολογητικών εγγραφής των μελών του Π.

Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018

Ο ΣΕΒ επικεφαλής της αποστολής

Ενημέρωση προς πάσα κατεύθυνση και ενδιαφερόμενο έστειλε ο ΣΕΒ, εν όψει της επιχειρηματικής αποστολής που διοργανώνει στο Μαρόκο (2-5/5/2018).

Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018

Κάτι κινείται στις κλινικές!

Πάνε και έρχονται οι ξένοι που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ιδιωτικές κλινικές. Μόλις προ δύο ημερών ένα αγγλικό fund προσέγγισε στέλεχος της αγοράς από τη δευτεροβάθμια περίθαλψη εκφράζοντας το ενδιαφέρον να αγοράσει 2 κλινικές μέσα στην Αθήνα.

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Παραμένει άλυτος ο γρίφος

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες παραμένει η φαρμακευτική δαπάνη στα νοσοκομεία. Και τι εννοώ. Ψάχνονται κάποιοι πώς είναι δυνατόν σε ορισμένα νοσοκομεία με τον ίδιο σχεδόν αριθμό νοσηλευόμενων τα τελευταία χρόνια να έχει διπλασιαστεί η φαρμακευτική δαπάνη.

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Στην πίτα του ΣΕΙΒ θα εμφανιστεί και το νέο προεδρείο

Τι και αν σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στο Μάρτιο...ακόμη, οι πίτες για τον ερχομό του νέου έτους δίνουν και παίρνουν. Την Παρασκευή, για παράδειγμα, που μας έρχεται ετοιμάζεται να κόψει πίτα ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ), όπου θα εμφανιστεί και το νέο προεδρείο.

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Την Παρασκευή κληρώνει

Την Παρασκευή κληρώνει για το τι τελικά σκοπεύουν να πράξουν οι Ιδιωτικές φαρμακαποθήκες σχετικά με το Προεδρικό Διάταγμα, που επιτρέπει μεταξύ άλλων στους Συνεταιρισμούς να αποκτούν φαρμακεία, ως απόρροια του ανοίγματος του επαγγέλματος.