Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Φωτιά στα μπατζάκια τους

Πολλά τα κοινοπρακτικά σχήματα που δημιουργούνται την τελευταία περίοδο μεταξύ εταιρειών πληροφορικής και δικηγορικών γραφείων.

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών με αναπηρία στα αεροδρόμια

Την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στις αεροπορικές μετακινήσεις, έχει ξεκινήσει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ε.

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

Με δυσκολίες η καταχώρηση των παραπεμπτικών

Τις τελευταίες ημέρες επανεμφανίστηκε και πάλι το πρόβλημα στην άντληση στοιχείων της διασύνδεσης ασφαλιστικής ικανότητας από τα ηλεκτρονικά συστήματα του ΕΟΠΥΥ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ολοκληρωθεί η καταχώρηση των παραπεμπτικών.

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

Περιμένουμε εξελίξεις στις πωλήσεις φαρμακείων

Αφού το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε συνταγματικό το άνοιγμα του επαγγέλματος του φαρμακοποιού, τώρα θα περιμένουμε εξελίξεις στις πωλήσεις φαρμακείων.

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Το καλό να λέγεται

Αυτά τα νέα πρέπει να λέγονται, όχι μόνο γιατί είναι καλά, αλλά και επειδή τονώνουν ηθικά τον Έλληνα. Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία η ίδρυση του πρώτου Μουσείου Καρδιαγγειακής Τεχνολογίας.

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Παρουσίαση των ιατρικών υπηρεσιών που προσφέρει η Ελλάδα

Τρία ταξίδια έχουν δρομολογηθεί, όπως μαθαίνουμε, το προσεχές διάστημα με θέμα τον Ιατρικό τουρισμό. Το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τις Πρεσβείες που έχει η χώρα μας σε Σαουδική Αραβία, Ντουμπάι και Λίβανο έχει δρομολογήσει εκδηλώσεις για την παρουσίαση των ιατρικών υπηρεσιών που προσφέρει η Ελλάδα.

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

Προετοιμάζουν ακτινοθεραπευτικά κέντρα στα νησιά

Μετά την Ρόδο, ακτινοθεραπευτικά κέντρα προετοιμάζονται σε Ικαρία, Σάμο, Χίο, Μυτιλήνη, Σύρο, Νάξο, Σαντορίνη και σε κάθε νησί.

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

2.952 'Ελληνες αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο εξωτερικό

Την 13 η θέση, βάσει αριθμού, καταλαμβάνουν οι 'Ελληνες που εργάζονται στο σύστημα υγείας του Λονδίνου. Συγκεκριμένα, μιλάμε για 2,952 'Ελληνες που αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε κάποιο άλλο κράτος ή αναγκάστηκαν, λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018

Ο κόμπος έφθασε στο χτένι

Άμεση λύση στους παρόχους που προσφέρουν Ειδική Αγωγή πρέπει να βρεθεί, καθώς όπως λένε οι αρμόδιοι, ο κόμπος έφθασε στο χτένι.

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018

Ετοιμάζει κάτι μεγάλο!

Κάτι νέο και μεγάλο ακούγεται ότι ετοιμάζει πολυεθνική φαρμακοβιομηχανία, παρακλάδι της οποίας δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά.